plazha e lqinit

Vërshim mbeturinash në Plazhin a Madh të Ulqinit
Ulqin, 11 dhjetor – Plazhi i Madh i Ulqinit, me një gjatësi prej 12 kilometrash, është vërshuar nga plehrat që i ka sjellë rritja e shtratit të lumit ndërkufitar të Bunës. Te banorët gravitues në Shtoj është rritur paniku nga përhapja e sëmundjeve ngjitëse. Gjykuar sipas etiketave të shisheve të plastikës, ambalazhit, mbetjeve mjekësore dhe pajisjeve elektro-shtëpiake, jo zyrtarisht thuhet se këto mbeturina e kanë origjinën nga Shqipëria dhe bregdeti i Malit të Zi. Veprimtari i njohur i mjedisit, ulqinaku... Vazhdo

December 11, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Vërshim mbeturinash në Plazhin a Madh të Ulqinit
Tags: , , ,

Autorrugët e Kroacisë shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi
Kosovarët simjet do ti përdorin Autorrugët e Kroacisë,kurse kjo do jet shpres e zhvillimit turistik të Malit të Zi në të gjitha domenet turistike Ishte hera e parë që kaloj përmes Kroacisë dhe shqetësimi kryesor ishte se si do të jetë gjendja e rrugëve atje. Bashkë me familjen time kemi udhëtuar shumë viteve të fundit, dhe deri tani i kemi rënë përmes Italisë duke marrë tragetin në Bari, për të hyrë në Mal të Zi (Tivar). Kjo puna e tragetit nuk është vetëm një shpenzim më shumë, por të humbet edhe... Vazhdo