Plazhi Tropikana

Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Foto: Vijesti Një delfini i ngordhur është gjetur paraditen e sotme në bregdetin e Ulqinit. Kanë qenë disa peshkatar vendas të cilët gjatë patrullimit në bregdet kanë parë peshkun gjigant dhe në momentin e konstatimit ai ishte i ngordhur. Sipas të dhënave delfini është i gjatë 2 metër dhe peshon 80 kg, dhe vizita e tij në bregdetin e Ulqinit tek plazhi Tropikana është diçka e rrallë pasi delfinët nuk jetojnë në ujrat e Adriatikut, kjo edhe për shkak të kushteve atmosferike. Nga konstatimet e para është vënë... Vazhdo

March 21, 2012  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gjendet një delfin i ngordhur në bregdetin e Ulqinit
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Si të vihet në Ulqin me çmim të vogel
Si të vihet në Ulqin me kosto të vogel Arsyeja e udhëtimeve drejt Ulqinit nga turistët e huaj ka qenë para së gjithash turizmi kulturor. Edhe reklamat mbi turizmin të financuar nga qeveria janë përqendruar te pasuritë kulturore të vendit të Malit të Zi. Por këtë vit, edhe pushimet në bregdet kanë hyrë në listën e ofertave, pavarësisht se sistemi i transportit publik apo vetë bregdeti nuk ofron ndonjë gjë të madhe përveç bukurisë natyrore. Për këtë arsye, kompanitë turistike në Europ ofrojnë vetëm udhëtime... Vazhdo
Plazhi Tropikana parajsa e bregdetit Ulqinak
Riviera Ulqinake eshte shnderruar kete vit ne nje nga zonat bregdetare me te populluara nga pushuesit vendas dhe te huaj. Bregdeti i Ulqinit  mbetet padyshim destinacioni me i lakmuar turistik per shqiptaret brenda dhe jashte vendit, por vitet e fundit  edhe per turistet e huaj. Panorama qe shfaqet ne bregdetin e Ulqinit eshte magjepese. Rruga qe gjarperon mes nje terreni  te thepisur zbret fillimisht ne plazhin e Tropikanes. Plazhi i Tropikanes me ndertimet karakteristike ruan ende fizionomine e koheve te vjetra  dhe asaj moderne... Vazhdo

August 5, 2010  :: Pushimet në Ulqin, Turizmi / Turizam :: Comments Off on Plazhi Tropikana parajsa e bregdetit Ulqinak
Tags: ,

Sezoni turistik në Ulqin,vlerësimet e kundërta
Nëse ekzistojnë mendime dhe vlerësime të ndryshme sa i përket suksesit të sezonit turistik të kaluar, besoj se të gjithë pajtohen se ai ka qenë më i mirë seç kemi pritur në fillim të tij për shkak të krizës ekonomike. Por edhe nëse kjo është e vërtetë, të gjithë besoj pajtohen se të ardhurat dhe efektet financiare kanë qenë shumë më të vogla. Në pyetjen se si ka qenë sezoni i sivjetshëm turistik në komunën e Ulqinit, do të fitoni përgjigje të ndryshme. Nga njëra anë, zyrtarët e Komunës së Ulqinit... Vazhdo

November 12, 2009  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sezoni turistik në Ulqin,vlerësimet e kundërta
Tags: , , , , ,