pogorice

Basri Çapriqi – Perurimi i librit “Savrsenstvo kise” në Podgoricë
Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kultures se Pakicave do te organizoje perurimin e permbledhjes me poezi te Basri Çapriqit, me titull “Savrsenstvo kise”. Perurimi do te behet te marten, me 6 nentor 2012, ne oren 19.00, ne Biblioteken “Radosllav Lumoviq” ne Podgorice. Per librin do te flasin: akademiku Zuvdija Hoxhiq, gazetari dhe kritiku letrar Vlatko Simunoviq dhe autori i librit prof. dr. Basri Çapriqi. Prania Juaj do ta madheroje kete ngjarje kulturore.  Vazhdo

November 6, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Basri Çapriqi – Perurimi i librit “Savrsenstvo kise” në Podgoricë
Tags: , , ,