polin

Ari: Moza nuk është e vogël
21/04/09 17:41 Ari shprehet tek Adelajda që nuk i pëlqejnë situatat që krijohen me Mimozën. Ajo i thotë që ai duhet ta kuptojë për faktin që është e vogël. Ai nuk mendon si ajo, dhe shton:-“E kam fajin unë që e kam konsideruar të vogël, vetëm e tillë nuk është!” Ato diskutojnë në lidhje me historinë e saj me Polin, dhe Ari thotë që një person duhet të pozicionohet dhe të jetë i sinqertë. Adeljda mbron Mimozën duke thënë që ato nuk i dinë gjërat e saj, dhe për këtë fakt nuk duhet ta gjykojnë.... Vazhdo
Njomza Krasniqi: Për Polin nuk ka më aventura
  Janë pesë motra, Leonita, Njomza, Mimoza, Ardita dhe Fitorja. Njëra më e bukur se tjetra, ëndrra e çdo djali kur i shikon. Janë dhe shumë mike të mira për arsye të afërsisë me moshën. Moza është motra e tretë ndërkohë që Fitorja është më e vogla, 17 vjeçe dhe cilësohet si motra më e bukur. Janë të kënaqura që Mimoza është bërë pjesë e këtij programi por edhe krenare për mënyrën sesi ajo po sillet me banorët e tjerë. Por familja Krasniqi ka pësuar një shook të vërtetë kur ka mësuar nga programi... Vazhdo
Big Brother Albania 2 – Dita 15 – Mimoza sqaron lidhjen me Polin
Big Brother Albania 2 – Dita 15 – Mimoza sqaron lidhjen me Pol  Vazhdo