Politika

Džamija Pomoraca Ulcinj od kamena temeljca 2008 do izgradnje 2012
Svečano otvaranje dzamije Pomoraca u Ulcinju  01.06.2012  Kamen temeljac za izgradnju džamije Pomoraca u Ulcinju 2008 Ulcinj 2008 – Pored Male plaže u Ulcinju, 3. aprila, svečano je postavljen kamen temeljac za obnovu džamije „Marinarve“ (Pomoraca). Kamen-temeljac su postavili reis Islamske zajednice Crne Gore, Rifat ef. Fejzić i gradonačenlik opštine Ulcinj, gosp. Gzim Hajdinaga. Na samom početku svečanosti, predsjednik Odbora Islamske zajednice Ulcinj, gosp. h. Avdo Gorana, obratio se prisutnim građanima... Vazhdo

May 27, 2012  :: news :: Comments Off on Džamija Pomoraca Ulcinj od kamena temeljca 2008 do izgradnje 2012
Tags: , , , , , ,

Valdanos, politika, ekonomija, ekologija
Pisma uredniku Politika kao djelatnost, opredjeljenje, način razmišljanja, privilegovan život, izmisli prije 30-ak godina da tadašnjoj Jugoslaviji prijeti opasnost i sa Istoka i sa Zapada, pa odluči da izgradi vojnu bazu u Valdanosu i “dobrovoljno na silu” ote Ulcinjanima dio života, ekonomije i identiteta – buljuke maslina – 18.000 stabala i podijeli bakšiš cca 10 odsto prave tržišne vrijednosti. Primjer: za 30-ak stoljetnih stabala maslina i oko 2000 m2 zemlje moglo su se tada kupiti dvije povratne avio-karte... Vazhdo

December 22, 2010  :: news :: Comments Off on Valdanos, politika, ekonomija, ekologija
Tags: , , , ,

LIVE – Rezultati Izbora 2009 Crne Gore
http://www.cemi.co.me/izbori2009/view/  Vazhdo

March 29, 2009  :: news :: Comments Off on LIVE – Rezultati Izbora 2009 Crne Gore
Tags: , , , , , , , ,

Informim zyrtar për punën dy  vjeçare te komunes te Ulqinit nga Kryetari Gëzim Hajdinaga
Të nderuar qytetarë, Përfaqësues të medijave, Zonja dhe zotërinj, Është nder, përgjegjësi dhe kënaqësi që në emër të ekzekutivit vij sot para jush për të bërë këtë informim zyrtar për punën tonë dy  vjeçare. Para dy vitesh me dëshirën e shumicës së qytetarëve të Ulqinit në zgjedhjet e lira dhe demokratike mua dhe stafit tim na u besua  menaxhimi i komunës. Në rradhë të parë ky ishte një nder i madh  që na bëhej e kjo na jepte forcë për angazhim dhe përkushtim të palëkundur, për t’u ... Vazhdo
Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit
Kokteji i fundvitit Mbrëmë në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit. Në këtë takim tashmë tradicional morrën pjesë një numër i madhë i qytetarëve, pjesëtarëve të jetës publike të Ulqinit. Të pranishmëve në emër të Forcës Rinore të rinjve u drejtua Iliriana Sula dhe Gëzim Haxhibeti, në emër të grave këshilltarja e Forcës ne Kuvendin e Komunës së ulqinit Ilmira Lika dhe më në fund kryetari i Forcës Nazif Cungu. Shërbimi informativ i Forcës #gallery-3 { margin:... Vazhdo

January 2, 2009  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Në Hotelin “Mediteran” Forca organizoi koktejin e fundvitit
Tags: , , , , , , , ,