poplava u adu bojanu

Përsëriten përmbytjet e janarit në viset përgjatë bregut të lumit Buna – Video
Të reshurat e dendura që kanë rënë gjatë gjithë nates kanë përkeqsuar situatën në viset pranë bregut të lumit Buna.Pikërisht të përmbytura janë fshatrat Bore,Fraskanjel,Lisën,ku mjet komunikimi  me tokën është lundra. Në fshatin Bore uji ka hyrë në disa shtëpi,aksi rrugor Bore-Sukubinë është i bllokuar,e njëjta situat është edhe në Fraskanjel dhe Lisën ku kanë më shumë dëme në ekonomi.Skender Heba nga Fraskanjeli shprehet se është shkatrruar çdo gjë që kanë mbjell dhe dëmet janë tejet të... Vazhdo
Nivo Bojane stalno raste – New Video
Nivo rijeke Bojane stalno raste, a prema podacima iz Hidromeorološkog zavoda Crne Gore, približio se rekordu iz 1952. godine, kada je vodostaj iznosio skoro šest metara. Prema informacijama iz Skupštine opštine Ulcinj, najviše su ugrožena sela ulcinjske opštine na samoj granici sa Albanijom, a dvadesetak doma?instava je zbog poplave izolovano. U opštini Ulcinj su, radi odbrane od poplave, podignuti nasipi u dužini od desetak kilometara. Gra?evinske mašine vrijeme bez padavina danas koriste za poja?avanje nasipa. Ulcinjani strahuju... Vazhdo

January 9, 2010  :: Politika :: Comments Off on Nivo Bojane stalno raste – New Video
Tags: , , ,