PPD

Intervistë ekskluzive me kryetarin e PPD-së z.Ali Rexha
Rexha: Koha për unitet politik dhe progres shoqëror Koha javore: Z. Rexha, Partia për Prosperitet Demokratik vazhdon të mbetet në skenën politike me nje elektorat solid, megjithasë ende nuk mund të themi se është një forcë potencialisht determinantë? A. Rexha: Ky është përceptim shikuar së jashtmi. Në politikë duhet patur kujdes që të mos humbësh busullën orientuese. Fatmirësisht ne i kemi orientimet dhe përcaktimet e qarta qysh me krijimin e partisë së Prosperitet Demokratik. Për rrjedhojë PPD-ja... Vazhdo

October 19, 2010  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Intervistë ekskluzive me kryetarin e PPD-së z.Ali Rexha
Tags: , , , ,

PPD garon e vetme në zgjedhjet lokale në Mal të Zi – Video
Partia e Prosperitetit Demokratik (PPD) me seli në Ulqin konfirmoi të mërkurën se do të dalë vetëm në zgjedhjet e ardhshme lokale që janë shpallur për datën 23 maj të këtij viti, ndërkaq nga gjashtë partitë, ky është subjekti i dytë politik shqiptar në Ulqin që kumton publikisht mënyrën e pjesëmarrjes në garën e ardhme për qeverisjen vendore. Partia e Prosperitetit Demokratik në vitin 2007, me 3 këshilltarët e saj, sa e kishte përkrahjen e votuesve në komunën e Ulqinit, u shkëput nga Koalicioni i partive... Vazhdo
Ali Rexha kryetar i ri i PPD-së
Ulqin – Të dielën në Ulqin, me dyer të mbyllura, u mbajt Kongresi i katërt i Partisë së Prosperitetit Demokratik. Kongresi për kryetar të ri të partisë zgjodhi Ali Rexhën. Kuvendi zgjodhi edhe Këshillin Drejtues të partisë në përbërje prej 11 anëtarësh, ndërsa funksionarët e tjerë udhëheqës të partisë do të zgjedhen në mbledhjen konstituive të Këshillit Drejtues të partisë që do të mbahet së shpejti. Në njoftimin për shtyp të PPD-së thuhet se me këtë përfundoi edhe kriza dyvjeçare e PPD-së... Vazhdo

May 4, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ali Rexha kryetar i ri i PPD-së
Tags: , , , , ,

Shqiptarët kurrë më tepër të përçarë në Mal të Zi
Partitë shqiptare dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare Kanë mbetur edhe më pak se njëzet ditë deri në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 29 marsit. Çfarë është pasqyra e skenës politike shqiptare në prag të zgjedhjeve? E mjerueshme! Ndonëse, varet si për kë! Është gjë reale të pritet që disa nga subjektet politike ta vërtetojnë pozitën stabile në trupin e tyre votues (UDSH), disa të tjerë me siguri do të shënojnë rritje të mëtejshme të trupit votues (Forca e Re Demokratike) në trevën ku janë subjekt... Vazhdo

March 16, 2009  :: Politika :: Comments Off on Shqiptarët kurrë më tepër të përçarë në Mal të Zi
Tags: , , , , , , , , ,

Amir Hollaj u shkarkua nga posti i kryetarit të PPD-së
Këshilli drejtues i PPD-së shkarkoi kryetarin, Amir Hollaj Kryetari i Partisë së Prosperitetit Demokratik, Amir Hollaj nuk gëzon më të drejtën e përfaqësimit të partisë, ka vendosur Këshhilli drejtues  i kësaj parti.  “Dy të treat e Këshillit drejtues vendosën  të hënën në mbrëmje  që mbi bazën e Statutit të PPD – së, neni 30 i Statutit kryetarit Hollaj t’i merret e drejta e përfaqësimit të partisë, e drejta që të zhvillojë biseda me parti të tjera shqiptare si dhe e drejta që në emër... Vazhdo
Në Ulqin u mbajt tryeza e rrumbullakët ” E ardhmja e shqiptarëve në Mal të Zi”
Shqiptarët nuk kanë trajtim të barabartë Në organizim të Lëvizjes ” Atdheu na Bashkon”, që përfaqëson shumicën e organizatave dhe shoqatave të shqiptarëve nga Mali i Zi në Shtete të Bashkuara të Amerikës organizoi në Ulqin, më 4 priill 2008, tryezën e rrumbullakët ” E ardhmja e shqiptarëve në Mal të Zi”. Në këtë takim, ku morën pjesë përfaqësues të jetës politike, të sektorit civil dhe intelektual të pavarurë nga trevat etnike shqiptare në Malin e Zi, u trajtua e ardhmja politiko-juridike,... Vazhdo

April 17, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Politika, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Në Ulqin u mbajt tryeza e rrumbullakët ” E ardhmja e shqiptarëve në Mal të Zi”
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
Përmirësim i të drejtës së mohuar Ulqin – Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u ka dërguar telegrame urimi Kryetarit të Kosovës, Fatmir Sejdiu, kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, me rastin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës. “Në këtë datë të shumëpritur dhe të rëndësishme historike për të gjithë popullin e Kosovës si dhe për shqiptarët kudo që ndodhen, më lejoni që në emër të Partisë së Prosperitetit Demokratik dhe në emrin tim personal, tzJu... Vazhdo

February 24, 2008  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari i PPD-së, Amir Hollaj, u dërgoi telegrame urimi drejtuesve më të lartë të kosovës me rastin e shpalljes së pavarësisë
Tags: , , , , , , ,