Presidenti malazez Filip Vujanovic

Vujanovic nuk nënshkruan dekretin për ambasadorin në Kosovë – Video
Presidenti malazez Filip Vujanovic ka përsëritur qëndrimin se nuk do të nënshkruajë dekretin për emërimin e ambasadorit të Malit të Zi në Prishtinë derisa të mos njihet minoriteti malazez në Kosovë. Në një intervistë për TV e Malit të Zi, Vujanovic ka vlerësuar se është e “pashembullt” që në Kosovë malazezët nuk janë janë njohur me kushtetutë si minoritet dhe se kjo është “nënçmuese” për ta dhe për Malin e Zi. Ndërkaq reagimin e Beogradit ndaj vendosjes së marrëdhënieve diplomatike... Vazhdo

February 6, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Vujanovic nuk nënshkruan dekretin për ambasadorin në Kosovë – Video
Tags: , ,