priten në një takim pune delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq.gezim-hajdinaga-priti-delegacionin-e-bashkesise-islame-te-malit-te-zi-te-kryesuar-nga

Hajdinaga priti delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Gëzim Hajdinaga dhe bashkëpunëtorët e tij priten në një takim pune delegacionin e Bashkësisë Islame të Malit të Zi të kryesuar nga Reisi Rifat Fejziq. . Fillimisht mysafirët vlerësuan lartë ndihmesën dhe kontributin e dhënë nga ana e Kryetarit Hajdinaga në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme që preokupojnë Bashkësinë Islame dhe paralajmëruan që sëshpejti atij do t’i dakordohet edhe mirënjohje e veçantë. Më pas delegacioni në fjalë u ndal dhe foli për projektet që... Vazhdo