privatization

Tkurrja e shqipes vazhdon
Teksti “Rrezikimi i gjuhës shqipe” ka karakter kërkimor-shkencor, i përket fushës së studimeve sociolinguistike, por ka rëndësi multidisiplinare. Libri është rezultat i hulumtimeve sistematike, shumëvjeçare, që Haxhi Shabani bëri gjatë përgatitjes së tezës së magjistraturës, të cilën e mbrojti me sukses në vitin 2006 në Universitetin e Prishtinës.Plot 452 vjet pas botimit të të ashtuquajturit “Meshari” të Dom Gjon Buzukut – për të cilin shkencëtarët supozojnë se ka jetuar (vepruar)... Vazhdo
Montenegro’s president nominates Djukanovic to again become premier
PODGORICA, Montenegro: Montenegro’s president on Wednesday officially nominated former, long-serving leader Milo Djukanovic to return to the premiership for another term. “I’m convinced that (Djukanovic) will be fully devoted to the economic development of Montenegro … and the government will be devoted to continuation of the process of European and Euro-Atlantic integration,” President Filip Vujanovic told journalists in the capital, Cetinje.Djukanovic will replace outgoing Prime Minister Zeljko Sturanovic,... Vazhdo
FILLIMI I SEZONIT TURISTIK NË ULQIN
FILLIMI I SEZONIT TURISTIK NË ULQIN http://video.google.com/videoplay?docid=-7329197245647851318 Edhe sezoni i sivjetshëm pritet të jetë në vazhdën e disa viteve të kaluara, ku ai do të zgjasë më së shumti dy muaj dhe ku pjesën dërmuese të turistëve do ta përbëjnë turistët nga Kosova. Fillimi i çdo sezoni turistik në Ulqin Vazhdo  Vazhdo

January 19, 2008  :: Uncategorized :: Comments Off on FILLIMI I SEZONIT TURISTIK NË ULQIN
Tags: , , ,