Prof. Dr. Bamir Topi

Presidenti Topi takon Kryeministrin e Malit të Zi, Milo Gjukanoviç
NĂ« ditĂ«n e dytĂ« tĂ« vizitĂ«s sĂ« tij zyrtare nĂ« Malin e Zi, Presidenti i RepublikĂ«s, Prof. Dr. Bamir Topi dhe delegacioni qĂ« e shoqĂ«ron, u prit nga Kryeministri i Malit tĂ« Zi, Milo Gjukanoviç. BashkĂ«biseduesit nĂ« takim vlerĂ«suan nivelin shumĂ« tĂ« mirĂ« tĂ« marrĂ«dhĂ«nieve midis ShqipĂ«risĂ« dhe Malit tĂ« Zi dhe shprehĂ«n dĂ«shirĂ«n dhe angazhimin e plotĂ« pĂ«r intensifikimin e mĂ«tejshĂ«m tĂ« tyre, bazuar nĂ« parime e standarde tĂ« fqinjĂ«sisĂ« sĂ« mirĂ« e tĂ« integrimit evropian, si dhe pĂ«r tĂ« çuar nĂ« nivel akoma edhe... Vazhdo

September 18, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Presidenti Topi takon Kryeministrin e Malit tĂ« Zi, Milo Gjukanoviç
Tags: , , ,

Presidenti Topi takohet me përfaqësues politikë, të pushtetit vendor dhe parlamentarë në Mal të Zi
NĂ« kuadĂ«r tĂ« vizitĂ«s sĂ« tij zyrtare nĂ« Malin e Zi, Presidenti i RepublikĂ«s, Prof. Dr. Bamir Topi, zhvilloi sot bisedime me pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« komunitetit shqiptar nĂ« shtetin fqinj: politikĂ«, paralamentarĂ« dhe tĂ« pushtetit lokal. Kryetari i Shtetit pati takime tĂ« veçanta me z. Mehmet Bardhi, Kryetar i Lidhjes Demokratike tĂ« ShqiptarĂ«ve, me z. Ferhat Dinosha, Kryetar i PartisĂ« Unioni Demokratik i ShqiptarĂ«ve dhe MinistĂ«r pĂ«r Minoritetet nĂ« QeverinĂ« e Malit tĂ« Zi, me z. Nazif Cungu, Kryetar i ForcĂ«s sĂ« Re Demokratike... Vazhdo
Presidenti Topi në vizitë zyrtare në Republikën e Malit të Zi
Presidenti i RepublikĂ«s, Prof. Dr. Bamir Topi u nis sot pĂ«r njĂ« vizitĂ« zyrtare dyditore nĂ« RepublikĂ«n e Malit tĂ« Zi, me ftesĂ« tĂ« Presidentit malazez, Filip Vujanoviç. GjatĂ« qĂ«ndrimit tĂ« tij nĂ« shtetin fqinj, Presidenti Topi do tĂ« zhvillojĂ« takime me Presidentin e Malit tĂ« Zi, Filip Vujanoviç, Kryeministrin malazez, Milo Djukanoviç, si dhe me pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« tjerĂ« tĂ« lartĂ« parlamentarĂ«, politikĂ« dhe tĂ« pushtetit lokal. TemĂ« qĂ«ndrore e bisedimeve do tĂ« jetĂ« thellimi dhe forcimi i mĂ«tejshĂ«m i marrĂ«dhĂ«nieve... Vazhdo

September 17, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Presidenti Topi nĂ« vizitĂ« zyrtare nĂ« RepublikĂ«n e Malit tĂ« Zi
Tags: , , , ,

Presidenti Topi nĂ« Samitin e shtatĂ« tĂ« KrerĂ«ve tĂ« shteteve tĂ« EvropĂ«s Juglindore – CetinjĂ«, Mal i Zi.
CetinjĂ«, Mal i Zi Presidenti i RepublikĂ«s, Prof. Dr. Bamir Topi, nĂ« krye tĂ« njĂ« delegacioni zyrtar, mori pjesĂ« sot nĂ« Forumin Rajonal pĂ«r KorridorĂ«t KulturorĂ« nĂ« EvropĂ«n Juglindore “Administrimi i ShumĂ«llojshmĂ«risĂ« Kulturore dhe Promovimi pĂ«r qĂ«llime turistike”, qĂ« po zhvillohet nĂ« CetinjĂ« tĂ« Malit tĂ« Zi. Kreu i shtetit shqiptar, pasi u takua dhe u pĂ«rshĂ«ndet me homologĂ« nga Mali i Zi, Kroacia, Maqedonia, Bosnje-Hercegovina, Serbia, etj, si dhe me Sekretarin e PĂ«rgjithshĂ«m tĂ« KĂ«shillit tĂ« EvropĂ«s, Terri... Vazhdo

June 4, 2009  :: Politika :: Comments Off on Presidenti Topi nĂ« Samitin e shtatĂ« tĂ« KrerĂ«ve tĂ« shteteve tĂ« EvropĂ«s Juglindore – CetinjĂ«, Mal i Zi.
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Presidenti Topi në Mal të Zi për të marrë pjesë në Forumin rajonal të Krerëve të shteteve të Evropës Juglindore
Presidenti i RepublikĂ«s, Prof. Dr. Bamir Topi, nĂ« krye tĂ« njĂ« delegacioni zyrtar, u nis sot drejt Malit tĂ« Zi pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« Forumin Rajonal pĂ«r KorridorĂ«t KulturorĂ« nĂ« EvropĂ«n Juglindore “Administrimi i ShumĂ«llojshmĂ«risĂ« Kulturore dhe Promovimi pĂ«r qĂ«llime turistike”, i cili do tĂ« zhvillohet nĂ« datat 3-4 qershor 2009, nĂ« qytetin e vjetĂ«r turistik CetinjĂ«. NĂ« kĂ«tĂ« forum tĂ« shtatĂ« tĂ« krerĂ«ve tĂ« shteteve tĂ« EvropĂ«s Juglindore, do tĂ« marrin pjesĂ« KrerĂ« shtetesh tĂ« KroacisĂ«, MaqedonisĂ«, Bosnje-HercegovinĂ«s,... Vazhdo

June 4, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Presidenti Topi nĂ« Mal tĂ« Zi pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« Forumin rajonal tĂ« KrerĂ«ve tĂ« shteteve tĂ« EvropĂ«s Juglindore
Tags: , , , , , , ,