profili

Mesida Lleshi : Big Brother Albania 2 Profili
Mosha: 25 vjec Vendlindja: Tiranë Vendbanimi: Tiranë Gjendja civile: Beqare Arsimi: I lartë Profesioni: Pa punë Hobi: Gjuhët e huaja Do të hyjë në Big Brother sepse: pëlqen aventurën Karakteristika: Mesida është kthyer prej pak muajsh në Shqipëri. Ajo u largua për në Suedi që në moshën 5 vjece. Ka studiuar për gjuhë të huaja dhe Juridik. Vendosi të kthehej e të krijojë një jetë në Shqipëri pas pushimeve të verës. I pëlqen shumë të kërcejë, madje, sipas Mesidës, arsyeja për të cilën del me shoqërinë... Vazhdo
Video Big Brother – Lirita
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/lirita.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Mimoza
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/mimoza.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Aida
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/aida.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Republika
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/republika.flv  Vazhdo

February 8, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Republika
Tags: , , , , ,

Video Big Brother – Zhuljeta
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/zhuljeta.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Erjola
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/erjola.flv  Vazhdo

February 8, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Erjola
Tags: , , , , ,

Video Big Brother – Adelajda
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/adelajda.flv  Vazhdo
Video Big Brother – Questor
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/qetsor.flv  Vazhdo

February 8, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Shiko Live :: Comments Off on Video Big Brother – Questor
Tags: , , , , , ,

Video Big Brother – Arjon
http://shqiphost4.top-channel.tv/18754796/bigbrother/arjoni.flv  Vazhdo

Page 1 of 3123