Promovimi i librit

U mbajtë promovimi i librit “BOJKU NË ANË TË MALIT” – Video
Në mbrëmjen e ditës së shtunës me  17.03.2012 në ambientet e lokalit “LAMIGA” në Krythë u realizua promovimi i librit“BOJKU NË ANË TË MALIT”, të autorit Shaqir Ismailit. Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madhë njerizish si dhe figura të njohura intelektuale nga Ulqini,Ana Malit,Shkodra  e më gjerë. Promovimi u zhvillua mes personazheve të njohur të kultures dhe artit,spektaklit dhe politikës.Të gjithë me një qëllim, për të uruar autorin e librit z. Shaqir Ismailin i cili arriti... Vazhdo
Promovimi i librit: Arsimi shqip në Anë të Malit 1945-198
Mbrëmë në lokalet e shkolles fillore “Bedri Elezaga” në Katerkollë u bë promovimi i librit të zonjes Syme Kokaj.Libri titullohet “Arsimi shqip në Anë të Malit 1945-1985”.Libri përmban 500 faqe dhe në të shtjellohet historia e arsimit dhe e të arsimuarve të kësaj treve.Libri përmban poashtu edhe fotografi dhe ngjarje të ndryshme që e bëjnë edhe më interesant për lexuesin. Në këtë liber nuk përfshihen vetem individ por edhe familjaret e tyre,sepse në fund të fundit historia ndërtohet... Vazhdo
Promovimi i librit të mr. Dritan Abazit “Kultura kozmopolite dhe drejtësia globale”
Promovimin e librit KULTURA KOSMOPOLITE DHE DREJTËSIA GLOBALE, të autorit mr. Dritan Abazi. Promovimi do të mbahet të premten me 5 mars 2010, me fillim në ora 19.30, në Sallën e madhe të Qendrës për Kulturë Ulqin. Jeni të mirëseardhur Facebook: Promovimi i Librit / Promocija knjige – mr. Dritan Abazi  Vazhdo

March 3, 2010  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Promovimi i librit të mr. Dritan Abazit “Kultura kozmopolite dhe drejtësia globale”
Tags: , , , ,

Promovimi i librit “Flamuri Shqiptar” në Ulqin
Në organizim të Bashkimit të krijuesve shqiptarë , Qendrës për kultur të Ulqinit, Shoqatës të ish burgosurve politikë dhe disa organizatave tjera joqeveritare, me 25 të këtij muaji në Ulqin do të promovohet vepra “Flamuri Shqiptar” të studiuesit nga Tirana Jaho Braho. Në përurimin e këtij libri, i cili organizohet në kuadër të kremtimt të 28 nëntorit Festës së flamurit kombëtarë do të flasin studiues nga Shqipëria dhe Mali i zi. Dr. Bahri Brisku , duke iu referuar librit “Flamuri Shqiptar”... Vazhdo