PSD Ulqin

PSD e Malit të Zi janë kundër kandidaturës së Vujanoviqit
Partia Socialdemokrate e Malit të Zi (PSD), kryetar i së cilës është Ranko Krivokapiq, porositi se nuk do ta mbështesë kandidatin e Partisë Demokratike të Socialistëve (PDS), Filip Vujanoviq, në zgjedhjet presidenciale në vend, gjegjësisht, siç njoftuan, do t’i shfrytëzojnë të gjithë mekanizmat juridik që ta kontestojnë nominimin e tij për mandant të ri në vendin shef i shtetit. PSD dhe PDS janë partnerë afatgjatë koalicioni, por edhe krahas kësaj partia e Krivokapiqit e konteston të drejtën e Vujanoviqit... Vazhdo

January 30, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on PSD e Malit të Zi janë kundër kandidaturës së Vujanoviqit
Tags: ,

RSD Ulqin,me 8 Maj 2010 organizoj iniciativen per mbledhje te nenshkrimeve te qytetareve
Rinia socialdemokrate e Ulqinit, me 8 Maj 2010 organizoj iniciativen per mbledhje te nenshkrimeve te qytetareve per “Ulqini me Wireless”,e cila e ka per qellim qe te gjithe qytetareve te ju mundesoj internet wireless falas,duke ju referuar qetyteve te tjere te Evropes. Akcioni do te mbahet neser ne Plazh te Vogel(hyrja 2) me fillim ne ora 13:00.Te gjithe nenshkrimet e mbledhura do ju dorezohen zyrtarisht organeve kompetente ne rang bashkiak dhe shteteror. Socijaldemokratska omladina Ulcinja je, 8.maja 2010 godine, organizovali... Vazhdo

May 9, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on RSD Ulqin,me 8 Maj 2010 organizoj iniciativen per mbledhje te nenshkrimeve te qytetareve
Tags: , ,