puna

Per Bjordin : Të tjerët punojnë , ti rri shtrirë
04/05/09 14:58 Adi dhe Adelajda marrin iniciativën për të bërë punët e shtëpisë dhe për këtë duan të angazhojnë dhe banorët e tjerë. Adi i kërkon Arjanit që ta ndihmojë , por ai nuk pranon duke u shtrirë në kopësht. Adi thotë:-“Kështu është kur nuk e nominoni!” Fakti që janë pak veta kërkon që të angazhohen të gjithë në punët e shtëpisë mendon Adelajda. Mimoza që është ulur në kopësht i thotë që t`i lënë për nesër në mëngjes , pasi ajo është rregulluar dhe nuk pranon të bëj punë.... Vazhdo

May 7, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Per Bjordin : Të tjerët punojnë , ti rri shtrirë
Tags: , , , , , , , ,

Ari : Sfida e rradhës
04/05/09 19:00 Banorët mblidhen të gjithë në sallon, ku Ari lexon sfidën e rradhës. Kësaj rradhe banorët duhet të montojnë një kompjuter. Ato duhet të gjejnë pjesët përbërëse te kompjuterit dhe ta montojnë. Pasi të kenë përfunduar montimin e të gjithë komponenteve, kompjuteri duhet të ndizet. Nëse banorët përfundojnë me sukses këtë sfidë “Big Brother” do ti dhurojë tre shishe verë. Pasi marrin të gjitha pjesët banorët filojnë nga puna.  Vazhdo