puntoret

Ulqini Eldorado i Shkodranëve,pagat si ne Zvicër
Shkodranët gjejnë punë në Ulqin: Paguhemi dyfish Pagat më të larta dhe kushtet më të mira të punës kanë detyruar krahun e punës shkodran të orientohet drejt Ulqinit. Punësimi i tyre bëhet kryesisht në sektorin e shërbimit dhe prodhimit, si prodhim mobilie, rrobaqepësi apo dhe prodhim këpucësh. Prej kohësh në qytetin e Shkodrës apo në mediat lokale shikon njoftime punësimi për në Ulqin. Si për ironi të fatit, për të njëjtin vend pune shkodranët preferojnë të punojnë në Ulqin, duke lënë vendet e punës... Vazhdo