Pushime ne det te ulqinit

Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012 nĂ« Ulqin – Video
Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012  nĂ« Ulqin,ku me organizimin e 8 Marsit,nĂ« menyrĂ« ofisiale formalizoi çeljen e sezonit turistik nĂ« komunĂ«n e Ulqinit.Sipas drejtuesve tĂ« hotel Mediteranit,drejtorit tĂ« hotelit Selatin Gjeloshi dhe menaxherja e marketingut, Valentina Kozinoviq pritet qĂ« kĂ«tĂ« vit tĂ« ketĂ« sezon tĂ« begatshĂ«m dhe se presim vizita tĂ« organizuara tĂ« mysafirĂ«ve nga ShqipĂ«ria,Kosova,Hungaria,Polonia dhe Rumania por edhe vendĂ«ve tjera tĂ« rajonit,pĂ«r shkak tĂ« çmimeve tĂ« favorshme, kushteve optimale... Vazhdo
Vikend ne Hotel Mediteran Ulqin per 2 pers -119€ me 1/2 pansion
Kaloni njĂ« vikend tĂ« paharrueshĂ«m nĂ« qytetin Ulqinit nĂ« hotel Mediteran pĂ«r vetĂ«m 119 euro pĂ«r 2 persona me gjysmĂ« pansion. … Akomdimi ne hotel 3* me mĂ«ngjes dhe darka nĂ« bazĂ« tĂ« 2 netĂ«ve tĂ« vikendit… Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete nĂ« Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per çift. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja... Vazhdo
Hotel Mediteran ne Ulqin pret sezon të bereqetshme
Ulqini Ă«shtĂ« njĂ« destinacion i popullarizuar i turistĂ«ve. MegjithĂ«se akoma i pazbuluar nga shumĂ« udhĂ«tarĂ« prej vendeve mĂ« tĂ« mĂ«dha, turistĂ«t e pĂ«rsĂ«ritur dhe njĂ« sasi rritĂ«se e vizitorĂ«ve pĂ«r radhĂ« tĂ« parĂ« e bĂ«jnĂ« Ulqinin njĂ« vend tĂ« zjarrtĂ« pĂ«r pushuesit ndĂ«rmjet muajve Maj dhe Shtator. Ulqini Ă«shtĂ« i famshĂ«m pĂ«r plazhet e tij, tĂ« clat konsiderohen si mĂ« tĂ« bukurat nĂ« Mal tĂ« Zi. NjĂ«ri ndĂ«r hotelet mĂ« tĂ« njohura nĂ« Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, kĂ«to... Vazhdo
UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011
Kokteji i Fundvitit   Kemi kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ftojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« UDSH-sĂ« tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit . Kokteji do tĂ« mbahet tĂ« enjten mĂ«, 29 Dhjetor 2011, nĂ« hotel “Mediteran” , nĂ« ora  19:00.  MirĂ«presim praninĂ« e juaj nĂ« kĂ«tĂ« solemnitet    Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (11)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Kokteji i Fundvitit FtojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« marrnin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit qĂ« organizon FORCA. Me 28 Dhjetor 2011 nĂ« ora 19:00 nĂ« Hotelin “Mediteran” Novogodisnji Koktel Pozivamo sve članove i simpatizere na tradicionalnom novogodisjem koktelu koji organizuje FORCA. 28. decembra 2011 u 19:00 u hotelu “Mediteran” Forca Press  Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oferta e hotel Mediteranit Ulqin,rrini 2 ditë,e muzafiret e juaj falas
Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete nĂ« Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran  me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per ciftin ose vetem ju,Oferta e hotel Mediteranit Ulqin,rrini 2 ditĂ«,e muzafiret e juaj do qĂ«ndrojnĂ« falas,ofert kjo qĂ« e benĂ« Hotel Mediteran Ulqin. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja ofrojne per turistet te gjitha sherbimet dhe lehtesirat per te kaluar pushime... Vazhdo
Hotel Mediteran Ulqin dhe Oferta Familjare 2.paguajn + 2 femijë Gratis
Hotel Mediteran Ulqin dhe Oferta Familjare 2.paguajn + 2 femijĂ« Gratis Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran  me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per ciftin dhe femijet,Ă«shtĂ« Oferta Familjare 2 paguajn + 2 femijĂ« Gratis,ofert kjo qĂ« e benĂ« Hotel Mediteran Ulqin. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja ofrojne per turistet te gjitha sherbimet dhe lehtesirat per te kaluar... Vazhdo
Ulqini destinacion turistik, bum i paparë turistikë
Edhe pse jemi nĂ« ditĂ«t e mjedisit tĂ« muajit gishtĂ«,njĂ« numĂ«r i madh i turistĂ«ve nga vende tĂ« ndryshme po pushojnĂ« nĂ« bregdetin e Ulqinit. Jo vetĂ«m kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, por edhe pĂ«rfaqĂ«sues tĂ« hoteleve, plazheve, bizneseve dhe i njohĂ«sve tĂ« turizmit, kĂ«tĂ« sezon turistike e vlerĂ«sojnĂ« si njĂ«rĂ«n nga mĂ« tĂ« mirat nĂ« tridhjetĂ« vjetĂ«t e fundit. Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, GĂ«zim Hajdinaga, shtoi se ka njĂ« rritje tĂ« turistĂ«ve tĂ« huaj, tĂ« cilĂ«t kanĂ« preferuar tĂ« pushojnĂ« nĂ« Ulqin. “Na gĂ«zon... Vazhdo

August 12, 2011  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqini destinacion turistik, bum i paparĂ« turistikĂ«
Tags: , , , , ,

Shenohet rritje e numrit të pushuesve në plazhet e Ulqinit
Oferta turistike e Ulqinit, qĂ« 70 % tĂ« turistĂ«ve deri tash i ka pasur kosovar, edhe kĂ«tĂ« vit do tĂ« jetĂ« e ngjashme me atĂ« tĂ« viti tĂ« kaluar, edhe sa i pĂ«rket çmimeve, por edhe kushteve qĂ« do tĂ« ofrojnĂ« organizatorĂ«t e shtabit tĂ« turizmit, qĂ« Ă«shtĂ« themeluar nga komuna e Ulqinit. Sezoni veror  dĂ«shmoi se turizmi po shndĂ«rrohet vit pas viti nĂ« shtyllĂ«n kryesore tĂ« ekonomisĂ« sĂ« Ulqinit. Ulqini me flukset  turistike e kĂ«tij viti u bĂ« njĂ« realitet i prekshĂ«m nga njĂ« numĂ«r disa herĂ« mĂ« i madh pushuesish krahasuar... Vazhdo

July 22, 2011  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Shenohet rritje e numrit tĂ« pushuesve nĂ« plazhet e Ulqinit
Tags: , , , , , , ,

Bregdeti më konkurrent dhe i preferuar në rajon?
Ulqinit i rikthehen turistĂ«t e vjetĂ«r (ndĂ«rkombĂ«tar) “Derisa shumĂ« turistĂ« nga shtete tĂ« ndryshme ishin mĂ« parĂ« nĂ« Egjipt, Greqi, Tunizi e vende tjera, tashmĂ« janĂ« orientuar nĂ« Ulqin. KĂ«tu po rikthehen turistĂ«t e vjetĂ«r qĂ« dikur mbushnin bregdetin qĂ« vazhdon tĂ« jetĂ« vendi mĂ« konkurrent nĂ« rajon me çmimet”, tha kryetari i KomunĂ« GĂ«zim Hajdinaga. Besim Toska ShumĂ« qytetarĂ« jo vetĂ«m nga Kosova, por edhe nga Polonia, Çekia, Bosnja, Gjermania e vende tjera kanĂ« nisur ta pushtojnĂ« bregdetin e Ulqinit kĂ«to... Vazhdo

Page 1 of 41234