Pushimet në Ulqin

Pushimet verore: Pak para, shumë dëshira
Shumë të rinj të Kosovës, pavarësisht dëshirës së tyre që ta kalojnë një pjesë të pushimeve të tyre në bregdet, nuk kanë mundësi financiare ta bëjnë një gjë të tillë. Por, ka edhe të tillë që me ndihmën e familjarëve arrijnë që disa ditë t’i kalojnë në bregdet. Kështu thonë disa të rinj për rubrikën tonë të përjavshme VOX. Sadete Hoxha, mësimdhënëse, thotë se kushtet e rënda ekonomike, nuk e lejojnë që ajo një pjesë të pushimeve të saj, ta kalojë në bregdet. “Më se e sigurt jo,... Vazhdo

June 19, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Pushimet verore: Pak para, shumë dëshira
Tags: , ,

Ulqinit i mungojnë hotelet me pesë yje
Që Ulqini të këthehet në një destinacion turistik gjatë gjithë vitit do të fitojë jo vetëm imazhi ynë i një vendi tërheqës për pushim, por do profitoje edhe biznesi vendas. Dhe nuk bëhet fjalë vetëm për hotelierët, të cilët në këto momente mbështeten vetëm te stina verore, që të plotësojnë bazën e shtretërve të cilët gjatë pjesës tjetër të vitit nuk shfrytëzohet. Komuna e Ulqinit, më në veçanti eshtë e izoluar, po kështu janë të interesuara të zhvillojnë një turizëm gjatë gjithë vitit... Vazhdo

June 6, 2012  :: Bota :: Comments Off on Ulqinit i mungojnë hotelet me pesë yje
Tags: ,

Komuna e Ulqinit gati për sezonin turistik
U mbajt mbledhja e parë e trupit koordinues për përgatitjen e sezonit turistik të Komunës së Ulqinit Me datën 31. 05. 2012 është mbajtur mbledhja e parë e Trupit koordinues për përgatitjen e sezonit turistik të Komunës së Ulqinit, ku morën pjesë përfaqësuesit e Ministrisë për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm – seksioni për inspektimin e turizmit dhe mbikëqyrje, përfaqësuesit e ndërmarrjeve publike: NP Të mirat detare, NP Veprimtaritë komunale, NP Ujësjellësi dhe kanalizimi, përfaqësuesit e MPB Ulqin,... Vazhdo
Ulqiniakët ne pritje te sezonit te ri turistik
Ulqiniakët përgatiten për turizëm Jo vetëm institucionet, por edhe hotelet, plazhet  restorantet e individët kanë nisur me përgatitje adekuate për realizmin e një sezone më të suksesshme turistike në Ulqin. Shiu paksa ka penguar dhe thuajse se ka ndalur pak  ecjen normale të punimeve. Edhe ministri i Turizmit të Malit të Zi, Predrag Sekuliq, ka vizituar Komunën e Ulqinit ku është informuar nga kryetari Nazif Cungu, rreth përgatitjeve për këtë verë. Rrezart Mavriqi, pronar i agjencionit Argos, e cila ka me qira... Vazhdo
Kryetari Nazif Cungu prezantoi ofertën turistike të Ulqinit
Nga Besim Toska Zyrtarë nga Komuna e Ulqinit dhe hotelet kanë promovuar sot ofertën turistike Ulqini 2012. Ata kanë kërkuar nga turistët më besnik e që janë kosovarët që edhe sivjet në numër edhe më të madhe të pushojnë në plazhet e Ulqinit. Nazif Cungu, kryetar i Komunës së Ulqinit, tha se pikë synim kryesor është rikthimi i fuqisë së Komunës së Ulqinit që përsëri të dalim e para nga të gjitha komunat tjera të Malit të Zi, sidomos me turizëm siç ishim dikur dhe kjo kërkon punë e mund. Puna e parë... Vazhdo
Hotel Mediteran çelë sezonin turistik 2012 në Ulqin – Video
Hotel Mediteran çelë sezonin turistik 2012  në Ulqin,ku me organizimin e 8 Marsit,në menyrë ofisiale formalizoi çeljen e sezonit turistik në komunën e Ulqinit.Sipas drejtuesve të hotel Mediteranit,drejtorit të hotelit Selatin Gjeloshi dhe menaxherja e marketingut, Valentina Kozinoviq pritet që këtë vit të ketë sezon të begatshëm dhe se presim vizita të organizuara të mysafirëve nga Shqipëria,Kosova,Hungaria,Polonia dhe Rumania por edhe vendëve tjera të rajonit,për shkak të çmimeve të favorshme, kushteve optimale... Vazhdo
Vikend ne Hotel Mediteran Ulqin per 2 pers -119€ me 1/2 pansion
Kaloni një vikend të paharrueshëm në qytetin Ulqinit në hotel Mediteran për vetëm 119 euro për 2 persona me gjysmë pansion. … Akomdimi ne hotel 3* me mëngjes dhe darka në bazë të 2 netëve të vikendit… Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete në Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament të Hotelit Mediteran me pamje nga deti me një dhomë per çift. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike të saja... Vazhdo
Hotel Mediteran ne Ulqin pret sezon të bereqetshme
Ulqini është një destinacion i popullarizuar i turistëve. Megjithëse akoma i pazbuluar nga shumë udhëtarë prej vendeve më të mëdha, turistët e përsëritur dhe një sasi rritëse e vizitorëve për radhë të parë e bëjnë Ulqinin një vend të zjarrtë për pushuesit ndërmjet muajve Maj dhe Shtator. Ulqini është i famshëm për plazhet e tij, të clat konsiderohen si më të bukurat në Mal të Zi. Njëri ndër hotelet më të njohura në Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, këto... Vazhdo
UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011
Kokteji i Fundvitit   Kemi kënaqësinë të ftojmë të gjithë anëtarët dhe simpatizuesit të UDSH-së të marrin pjesë në koktejin tradicional të fundvitit . Kokteji do të mbahet të enjten më, 29 Dhjetor 2011, në hotel “Mediteran” , në ora  19:00.  Mirëpresim praninë e juaj në këtë solemnitet    Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (11)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Kokteji i Fundvitit Ftojmë të gjithë anëtarët dhe simpatizuesit të marrnin pjesë në koktejin tradicional të fundvitit që organizon FORCA. Me 28 Dhjetor 2011 në ora 19:00 në Hotelin “Mediteran” Novogodisnji Koktel Pozivamo sve članove i simpatizere na tradicionalnom novogodisjem koktelu koji organizuje FORCA. 28. decembra 2011 u 19:00 u hotelu “Mediteran” Forca Press  Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 1 of 512345