pushimi ne ulqin

Seksi Adelina për verën ulqinake
Prishtinë, 10 korrik – Stina e verës është ajo e koncerteve për këngëtarët tanë. Seks bomba, Adelina Ismajli vitet e fundit e ka zhvilluar karrierën e saj më së shumti në Zvicër. Pa lënë pas koncerte të ndryshme, që ka pasur edhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vera që ka mbërritur do ta sjellë atë në Malin e Zi dhe pikërisht në qytetin e populluar me shqiptarë, Ulqin. Për t’i paraprirë këtij sezoni, ajo ka publikuar jo vetëm datat e koncertit, por edhe këto foto të reja që e shfaqin mjaft... Vazhdo
Shumë turistë po vazhdojnë pushimet në Ulqin
Edhe pse ka kaluar gjysma e muajit shtator, në plazhet e Ulqinit po vazhdojnë pushimet shumë turistë nga shtete të ndryshme, pa munguar edhe ata nga Kosova. Aty takuam edhe shumë turistë nga Gjermania, Hungaria, e vende të tjera. Edhe këtë fundjavë shumë turistë nga Kosova po pushojnë e qetësohen në bregdetin e Ulqinit nga vapa e madhe dhe puna e përditshme që bënë. Me të zbardhur dita, turistët kush më herët e kush më vonë, ia mësyjnë plazhit Rana që në qytet quhet plazhi vogël dhe tek plazhi i Shtoit, që... Vazhdo
Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Rregullorja për kufizimin e futjes së ushqimit gjatë hyrjes në Mal të Zi do të duhej të fillojë të zbatohet këtyre ditëve me 15 korik.Këtë e paralajmëroi ministri malazez i Turizmit, Predrag Neneziq. Sipas rregullores, udhëtarët në Mal të Zi, do të mund të fusin më së shumti nga një kilogram fruta të thata ose perime, pesë litra ujë, dy litra pije joalkoolike dhe një litër pije alkoolike.Ndërmjet do të paguhet taksa ekologjike dhe do të vlen një vit dhe për veturat arrin vlerën prej 15 eurove. Lajme nga... Vazhdo

June 7, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Mali i Zi kufizon futjen e ushqimit në teritorin e saj
Tags: , , , , , , , ,