pushimi

Hapet panairi ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit – Video
Me mĂ« shumĂ« kompani se çdo herĂ« tjetĂ«r, e veçanĂ«risht me mĂ« shumĂ« kompani vendore, nĂ« pallatin e RinisĂ« dhe Sporteve, Ă«shtĂ« hapur panairi i nĂ«ntĂ« ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit, UdhĂ«timeve dhe GastronomisĂ«.1 Panairi ka mbledhur kompanitĂ« nga tĂ« gjitha vendet e rajonit, tĂ« cilĂ«ve u ipet mundĂ«si tĂ« shpalosin ofertat e reja qĂ« kanĂ« bĂ«rĂ« kĂ«tĂ« vit. Ajo qĂ« Ă«shtĂ« vĂ«rejtur mĂ« sĂ« shumti Ă«shtĂ« numri i madh i kompanive nga Kosova. Skender Thaçi, drejtor i hotel Magra Austria qĂ« Ă«shtĂ« hapur sĂ« voni nĂ« BogĂ« tĂ«... Vazhdo

April 22, 2012  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Hapet panairi ndĂ«rkombĂ«tar i Turizmit – Video
Tags: , , , , ,

Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012 nĂ« Ulqin – Video
Hotel Mediteran çelĂ« sezonin turistik 2012  nĂ« Ulqin,ku me organizimin e 8 Marsit,nĂ« menyrĂ« ofisiale formalizoi çeljen e sezonit turistik nĂ« komunĂ«n e Ulqinit.Sipas drejtuesve tĂ« hotel Mediteranit,drejtorit tĂ« hotelit Selatin Gjeloshi dhe menaxherja e marketingut, Valentina Kozinoviq pritet qĂ« kĂ«tĂ« vit tĂ« ketĂ« sezon tĂ« begatshĂ«m dhe se presim vizita tĂ« organizuara tĂ« mysafirĂ«ve nga ShqipĂ«ria,Kosova,Hungaria,Polonia dhe Rumania por edhe vendĂ«ve tjera tĂ« rajonit,pĂ«r shkak tĂ« çmimeve tĂ« favorshme, kushteve optimale... Vazhdo
Vikend ne Hotel Mediteran Ulqin per 2 pers -119€ me 1/2 pansion
Kaloni njĂ« vikend tĂ« paharrueshĂ«m nĂ« qytetin Ulqinit nĂ« hotel Mediteran pĂ«r vetĂ«m 119 euro pĂ«r 2 persona me gjysmĂ« pansion. … Akomdimi ne hotel 3* me mĂ«ngjes dhe darka nĂ« bazĂ« tĂ« 2 netĂ«ve tĂ« vikendit… Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete nĂ« Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per çift. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja... Vazhdo
Hotel Mediteran ne Ulqin pret sezon të bereqetshme
Ulqini Ă«shtĂ« njĂ« destinacion i popullarizuar i turistĂ«ve. MegjithĂ«se akoma i pazbuluar nga shumĂ« udhĂ«tarĂ« prej vendeve mĂ« tĂ« mĂ«dha, turistĂ«t e pĂ«rsĂ«ritur dhe njĂ« sasi rritĂ«se e vizitorĂ«ve pĂ«r radhĂ« tĂ« parĂ« e bĂ«jnĂ« Ulqinin njĂ« vend tĂ« zjarrtĂ« pĂ«r pushuesit ndĂ«rmjet muajve Maj dhe Shtator. Ulqini Ă«shtĂ« i famshĂ«m pĂ«r plazhet e tij, tĂ« clat konsiderohen si mĂ« tĂ« bukurat nĂ« Mal tĂ« Zi. NjĂ«ri ndĂ«r hotelet mĂ« tĂ« njohura nĂ« Ulqin Hoteli “Mediteran”, i cili gjendet pak metra lart plazhit Rana, kĂ«to... Vazhdo
UDSH-ja: Kokteji i Fundvitit – 29.12.2011
Kokteji i Fundvitit   Kemi kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ftojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« UDSH-sĂ« tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit . Kokteji do tĂ« mbahet tĂ« enjten mĂ«, 29 Dhjetor 2011, nĂ« hotel “Mediteran” , nĂ« ora  19:00.  MirĂ«presim praninĂ« e juaj nĂ« kĂ«tĂ« solemnitet    Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Komente (11)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Kokteji i Fundvitit FtojmĂ« tĂ« gjithĂ« anĂ«tarĂ«t dhe simpatizuesit tĂ« marrnin pjesĂ« nĂ« koktejin tradicional tĂ« fundvitit qĂ« organizon FORCA. Me 28 Dhjetor 2011 nĂ« ora 19:00 nĂ« Hotelin “Mediteran” Novogodisnji Koktel Pozivamo sve članove i simpatizere na tradicionalnom novogodisjem koktelu koji organizuje FORCA. 28. decembra 2011 u 19:00 u hotelu “Mediteran” Forca Press  Vazhdo

December 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca: Kokteji i Fundvitit – Novogodisnji Koktel – 28.12.2011
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Oferta e hotel Mediteranit Ulqin,rrini 2 ditë,e muzafiret e juaj falas
Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete nĂ« Hotelin Mediteran Ulqin. Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran  me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per ciftin ose vetem ju,Oferta e hotel Mediteranit Ulqin,rrini 2 ditĂ«,e muzafiret e juaj do qĂ«ndrojnĂ« falas,ofert kjo qĂ« e benĂ« Hotel Mediteran Ulqin. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja ofrojne per turistet te gjitha sherbimet dhe lehtesirat per te kaluar pushime... Vazhdo
Hotel Mediteran Ulqin dhe Oferta Familjare 2.paguajn + 2 femijë Gratis
Hotel Mediteran Ulqin dhe Oferta Familjare 2.paguajn + 2 femijĂ« Gratis Ofertat tona turistike jane te aranzhuara ne menyre te atille qe gjithkush te mund te gjej diçka interesante per vete Per nje familje te akomoduar ne nje apartament tĂ« Hotelit Mediteran  me pamje nga deti me njĂ« dhomĂ« per ciftin dhe femijet,Ă«shtĂ« Oferta Familjare 2 paguajn + 2 femijĂ« Gratis,ofert kjo qĂ« e benĂ« Hotel Mediteran Ulqin. Hotel Mediteran Ulqin dhe resortet turistike tĂ« saja ofrojne per turistet te gjitha sherbimet dhe lehtesirat per te kaluar... Vazhdo
Ulqini viktime e suksesit tĂ« saj turistik – Video
Nisur nga numri i lartĂ« i pushuesve nĂ« vendin tonĂ« kuptohet se Ulqini ka qenĂ« e vazhdon tĂ« jetĂ« destinacioni mĂ« atraktiv pĂ«r pushuesit e EvropĂ«s qendrore dhe perĂ«ndimore, pĂ«rfshirĂ« kĂ«tu edhe diasporĂ«n shqiptare qĂ« zgjedhin Ulqinin pĂ«r pushime. Sezoni i kĂ«tij viti karakterizohet pĂ«r ardhjen, akomodimin edhe efektet financiare. NĂ« Ulqin ndodhen 9550 pushues tĂ« paraqitur, meqĂ« sipas vlerĂ«simeve tona, turistĂ« ka mĂ« shumĂ«.Kurse nĂ« MalĂ« tĂ« Zi nĂ« pĂ«rgjithĂ«si ndodhen 74,892 pushues tĂ« paraqitur. NĂ« OrganizatĂ«n... Vazhdo

September 7, 2011  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ulqini viktime e suksesit tĂ« saj turistik – Video
Tags: , , , , ,

Shumë turistë po vazhdojnë pushimet në Ulqin
Edhe pse ka kaluar gjysma e muajit shtator, nĂ« plazhet e Ulqinit po vazhdojnĂ« pushimet shumĂ« turistĂ« nga shtete tĂ« ndryshme, pa munguar edhe ata nga Kosova. Aty takuam edhe shumĂ« turistĂ« nga Gjermania, Hungaria, e vende tĂ« tjera. Edhe kĂ«tĂ« fundjavĂ« shumĂ« turistĂ« nga Kosova po pushojnĂ« e qetĂ«sohen nĂ« bregdetin e Ulqinit nga vapa e madhe dhe puna e pĂ«rditshme qĂ« bĂ«nĂ«. Me tĂ« zbardhur dita, turistĂ«t kush mĂ« herĂ«t e kush mĂ« vonĂ«, ia mĂ«syjnĂ« plazhit Rana qĂ« nĂ« qytet quhet plazhi vogĂ«l dhe tek plazhi i Shtoit, qĂ«... Vazhdo