pushtetit vendor

Turistet Kosovare nuk ka fluks turistesh ne piken kufitare te Morines – Lajm Video
Turistet Kosovare nuk ka fluks turistesh ne piken kufitare te Morines – Lajm Video Sezoni veror, fluks turistësh në pikën kufitare të Morinës 07/06/2011 Sezoni veror shoqërohet me fluks në pikën doganore të Morinës nga ku vijnë shqiptarë nga Kosova me destinacion bregdetin shqiptar. Mësohet se gjatë një dite kalojnë rreth 6 mijë automjete, ndërkohë që fluksi më i lartë regjistrohet në fundjavë. Ulqini ashtë duke ju pritur, mos na harroni! Ne sezonin e veres Ulqini duket sikur rrezellin ne çdo cep te tij. Ne... Vazhdo
Akomodimi i pushimeve ne Ulqin prej 7€
Home: +382 30 455 073 Mobil: +382 69 731 443 + Viber Nese eshte Ulqini destinacioni qe ju do te  vizitoni, atehere padyshim qe  shtepija e  jonë eshte zgjedhja  me e mire per akomodimin tuaj. Shtepija eshte ndertuar ne vitin 2000 dhe ndodhet 800 – 900 metra larg nga plazha e madhe( Bukuria e Ulqinit dhe Europa Beach,kurse 1500 metra nga plazhi Safari Beach dhe Tropikana Beach,kurse nga plazhi Copakabana dhe MSM Beach gjindemi afro 2000 metra..Objekti posedon dhoma dyshe, treshe me ballkona të mëdhenj.Dhomat jane te mobiluara... Vazhdo
Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi
Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi Kjo nuk është çështje partiake dhe private, por ekskluzive kombëtare. Dhe ata të cilët nuk patën guxim që këtë çështje për vite të tëra ta vënë në rendin e ditës të pushtetit lokal, nuk kanë të drejtë morale të premtojnë se në të ardhmen do të punojnë në këtë drejtim, sepse kësaj propagande parazgjedhore nuk i beson më Vazhdo  Vazhdo

January 6, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi
Tags: , , , , , , , , , , , ,