puth

Adelajda dhe Mimoza : Do kemi probleme
14/04/09 16:53 Mimoza i thotë në kofidencë Adelës se ur të dalin jashtë, të dyja do të kenë për të sqaruar problemet e tyre. Adela e pyet përse, por ajo mundohet që fjalët t’ia lërë me nënkuptim dhe Adela, që duket sikur i di problemet e Mozës e kupton menjëherë se cfarë do të thotë ajo. Moza i thotë që të mos e përmendi dhe se më hapur do të mund të flasin kur të jenë jashtë. Ato bisedojnë dhe dicka tjetër me shenja.  Vazhdo
Ju tregoj të vërtetën e ndarjes dhe si e shoh lidhjen Adela-Bjordi
  NJOHJA E kam njohur kur ishte në gjimnazin e Kavajës, pasi ishte kthyer nga një kolegj fetar, që vazhdonte bashkë me të motrën në Shkodër. Adela ishte ajo që kërkonte të fejohej, ne s’na fejoi askush me zor.Kaluam 10 muaj të dashuruar dhe katër vite e tre muaj të fejuar. Por para se të fejoheshim, unë e pyeta se cilat ishin pretendimet e saj për jetën, se mos ndoshta “donte të shkonte në Hënë”. Dhe mbaj mend që më tha “Dua vetëm të jem me ty, dhe në shkollë të lartë ose më lejo të shkoj ose... Vazhdo
Arjon : E dimë që jeni puthur
02/04/09 02:22 “E dimë që jeni puthur!”- ka ngacmuar Arjoni Adelajden. Anjeza ka shtuar se nëse ajo ndjen diçka nuk pse ta fshehë. “Ju s’dini gjë fare dhe flisni kot!” – ua ka thënë Adelajda banorëve që e ngacmonin. Arjoni ka shtuar se ata e dinin shumë mirë dhe fakti që ajo nuk po thoshte jo dhe nuk po nevrikosej, ishtë një provë më tepër. “Puthuni që të arrini në finale!”- i kanë ngacmuar banorët. Adela është çuar dhe ka bërë sikur do të dilte.  Vazhdo
Puthja me Bjordin,familja e Adelajdës: Të dalë urgjentisht nga “Big Brother Albania”
Javën e kaluar, gjatë transmetimit të spektaklit  “Big Brother” pamë skenën e puthjes mes Bjordit dhe Adelajdës kur të dy ishin të bindur se ai ishte një ambient pa kamera. Natyrisht secili nga ne mund ta merrte me mend se Adela thjesht përmbahej për arsye të prezencës së kamerave, pasi dukej në mënyrë shumë evidente se ajo e pëlqen Bjordin. Ka pasur komente të ndryshme rreth kësaj skene. Shumë e kanë pëlqyer dhe komplimentuar Adelën e cila edhe pse në nominim, nuk pranoi të bëjë show për të ndenjur... Vazhdo