puthen ne buz

Arjoni dhe Anjeza puthen në buz
11/04/09 11:11 Arjoni dhe Anjeza nuk kanë fjetur bashkë si zakonisht. Pasi ngrihet, Arjoni shkon afër Anjezës. Ata qëndrojnë bashkë në krevat duke përkëdhelur njeri-tjetrin gjatë gjithë kohës. Në një moment, Arjoni e puth Anjezën në buzë. Ata vazhdojnë të qëndrojnë ende shtrirë dhe më pas puthen sërish.  Vazhdo