Qendra Nansen Dialog

Të identifikohen problemet e pakicave
Qendra Nansen Dialog organizoi në tuz seminarin me temë “integrimi i pakicave në shoqërinë malazeze – legjislacioni ndërkombëtar dhe nacional” Tuz – Qendra Nansen Dialog organizoi të mërkurën e kaluar në Tuz seminarin njëditor me temë “Integrimi i pakicave në shoqërinë malazeze – legjislacioni ndërkombëtar dhe nacional”. Kjo ishte punëtoria e tretë e cila organizohet në kuadër të këtij projekti, ndërkohë që dy punëtoritë e mëparshme janë mbajtur në Ulqin dhe Tivar. Sipas koordinatorit... Vazhdo

June 8, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Të identifikohen problemet e pakicave
Tags: , , ,

Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Dilemat e anëtarësimit dhe çka asht “NATO” Organizata e shoqërisë civile “Horizonti i Ri” organizoi para do kohe në Bibliotekën e Ulqinit panel diskutimin me titull “NATO dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti?”. Ky ishte aktiviteti i parë mbi proceset euro-atlantike që u zhvillua në Ulqin. Partnerë të OJQ “Horizonti i Ri” në organizimin e këtij takimi ishin “Qendra ALFA” nga Nikshiqi dhe Qendra Nansen Dialog, të cilat janë edhe anëtare të Ekipit bashkërendues... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Tags: , , , , ,