Qendra për Kulture ne Plave

Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Plavë,  08.03.2010 Nr. 41/10 KUMTESË – 7 dhe 8 marsi ne Plavë Mbrëmë ne Qendrën për Kulture ne Plave, Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e shënimit te 7 marsit, ditës së mësuesit dhe 8 marsit, ditës se Grave. Ne këtë mbrëmje ishin te ftuar mësuesit dhe mësueset shqiptarë te cilët japin mësim ne nga këto troje por edhe mësuesit ne pension me te cilin rast te gjithëve u japi nga një dhurate. Mësuesit u falënderuan për kujdesin qe Forca ua ka bere me rastin e këtyre festave i cili ishte... Vazhdo

March 8, 2010  :: Politika :: Comments Off on Forca e Re Demokratike organizoi mbrëmje festive me rastin e 7 -8 marsit në Plavë
Tags: , , , , ,