Qetësori ngacmon vajzat

Qetësori ngacmon vajzat
Vajzat janë duke biseduar mes tyre ndërkohë që Qetësori frymëzon Arjonin që të ngacmojë gocat edhe pse ato duket se nuk e kanë shumë mendjen tek bisedat e tyre. Arjoni në fillim nuk e kap sugjerimin e Qetësorit, pasi është i fokusuar në bisedën e Bjordit dhe Dritanit. Djali vlonjat i thotë se u kanë prishur krevatët, por në fakt ato as që ia vënë veshin bisedave të tij. Vajzat janë komentuar veshjet që kanë marrë me vete, ndërsa Agon pohon se nuk ka marrë mjaftueshëm rroba. Aida e kalon temën e bisedës... Vazhdo