Qetsor Ferunaj

Adelajda : Ti je më e mirë se Moza
17/04/09 00:10 “Nga të dy Big Brother, Moza është goca më e bukur!” – ka thënë Adelajda. “Dakord!” – ka thënë edhe Arjani, edhe Qetsori. “Pas Mimozës, vjen ti!”- i ka thënë Arjani asaj. “Jam edhe unë, po ato janë më të mira, më të gjata, më të bukura…- ka thënë Adela. Sipas Arjanit varet sesi e shihje, sepse, po sipas tij, në një këndvështrim mashkullor, ajo ishte më e mirë se Mimoza. “Ti je më “hot”, më femër!”- i ka thënë Arjani asaj. – Ti …. e ke më të bukur... Vazhdo
Big Brother Albania 2 : Qetsor Ferunaj (Profili)
Datëlindja: 25.12.1975 Horoskopi: Bricjapi Mosha: 33 vjec Vendlindja: Dukat Vendbanimi: Orikum, Vlorë Gjendja civile: I martuar, me një fëmijë (djalë) Besimi: agnostik Shenja të vecanta: një code bar, tatuazh në krah. Më vonë tek code bar-i do vendosë datëlindjet e fëmijëve. Ka dhe një shenjë të care në ballë, që e ka si pasojë e një aksidenti në Itali. Arsimi: I lartë Do të hyjë në Big Brother sepse: I duhen vetëm 30 mijë Euro për biznesin e tij, një hotel që ka nevojë për disa restaurime. Karakteristika:... Vazhdo