qetsori feruanj

Shembull i mirë dhe i keq
14/05/09 00:14 Dy të mëdhenjtë e shtëpisë, Adi dhe Sori qëndrojnë në kopësht duke shijuar verë e dëgjuar muzikë. Të dy ndjehen shumë mirë në këto kushte. Bjordi vjen dhe i ngacmon dhe u thotë se kështu sic e kanë nisur, do ta mbarojnë verën që sonte e nuk do kenë më për ditët në vazhdim, por ata i përgjigjen se kanë menduar që të sajojnë një festë, fejesën e Bjordit dhe Adelës dhe kështu do mund të festojnë sërish e të pinë verë. Bjordi me të qeshur i thotë se është dakord, madje një ditë... Vazhdo
Adela e fortë me Bjordin?
04/05/09 23:54 Anjeza ka një dileme për të cilën, pyet Qetsorin. Nëse Adela do të ishte vetëm, pa Bjordin do kishte mbërritur deri këtu ku është tani? Qetsori i shpjegon që Adela është lidhur vonë me Bjordin dhe ai e konsideruar atë lojtare të fortë, deri në një fazë të lojës ajo ka ardhur vetëm por pastaj është bashkuar me Bjordin. Ai bën një analizë të të gjithë banorëve që kanë qënë në shtëpi. Anjeza është e mendimit se Adela ka ardhur deri në këtë pikë me ndihmën e Bjordit. Por gjithsesi... Vazhdo