qetsori

Qetsori : Jam xheloz për mamatë tona
11/05/09 01:50 Ndërsa djemtë presin të flenë gjum, në dhomën e nënave të tyre dëgjohen të qeshura dhe alegri. Sori i thotë me shaka Arit se tashmë vëmendja iku nga ata dhe u përqëndrua tek ato. Për Arin, ato mund të konkurojnë për famë njësoj si ata sepse tani janë bërë shumë të njohura. “Ah mor Ari, kush e kishte parashikuar kështu!”- thotë Sori duke qeshur dhe shton se ndjehet xheloz për nënat e tyre sepse po argëtohen pa masë në shtëpi.  Të njëjtën bisedë bëjnë edhe Bjordi me Adelën, të... Vazhdo

May 14, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Jam xheloz për mamatë tona
Tags: , , , , ,

Big Brother Albania 2, Finalistet, Adela, Adi, Bjordi, Qetsori
BIG BROTHER ALBANIA 2, FINALISTET FINALISTET E BIG BROTHER ALBANIA 2 JANE ADELAJDA XHAMANI ARDIAN POJANA BJORDI MEZINI QETSOR FERUNAJ Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Bjordin, dergoni: BB BJORD ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH  Vazhdo
Big Brother Albania 2, Nominimet, Adelajda, Mimoza, Qetsori
Big Brother Albania 2, Nominimet, Adelajda, Mimoza, Qetsori   Te nominuarit: Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191 Per te VOTUAR Juniden, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Per te VOTUAR Mimozen, dergoni: BB MIMOZA ne 15191   Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH. Cili Banor Deshironi te Dali Nga Shtepia ë Big Brother Albania 2 ? JAVA 13(online surveys)  Vazhdo
Qetsori : Në lojë jam i keq
  28/04/09 00:03 “Unë nuk jam i keq, ju doni të më shikoni si të tillë”- shprehet Sori gjatë një diskutimi mbi të. Adela dhe Adi i thonë që ai vetë zgjodhi të marrë atë rol në shtëpi, por ai i pyet me radhë nëse i ka bërë ndonjërit prej tyre keq dhe përgjigja ka qënë jo. “Atëherë unë nuk jam i keq”- thotë ai. Adela shprehet se ajo është munduar të gjejë dhe të shohë anët e mira të tij, duke ia vënë në dukje, por përgjigjja e tij e përhershme ka qënë se nuk është i mirë. Sori i thotë... Vazhdo

April 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori : Në lojë jam i keq
Tags: , , , , , , , ,

TE KANDIDUARIT JANE : Arjani, Anjeza, Adi, Qetsori, Eltoni (30 minuta)
TE KANDIDUARIT PER ELEMINIMIN E DYTE TE MBREMJES SE SOTME JANE : Arjani, Anjeza, Adi, Qetsori, Eltoni Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191 Per te VOTUAR Adi, dergoni: BB ARDIAN ne 15191 Per te VOTUAR Anjezës, dergoni: BB ANJEZA ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191 Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB ELTON ne 15191   Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.    Vazhdo
Juna : Çdo sistem ka të mira dhe të këqija
  23/04/09 01:20  “Çdo sistem ka anët e tij pozitive dhe negative!” – ka thënë Juna, duke folur për sistemin e kaluar politik në Shqipëri. Ajo që ka nisur si një bisedë e qetë, ka kaluar më pas në një dikutim e në një debat mes banorëve të pozicionuar pro dhe kundër cështjeve të ndryshme që kishin të bënin me sistemin e kaluar apo edhe më tej akoma. Pasi ka theksuar se ajo nuk kishte bindje komuniste e nuk kishte mundësi të kishte pasi në atë kohë ajo kishte qenë shumë e vogel, Juna ka thënë se... Vazhdo
Sori : Jam bërë specialist i nomnimeve
17/04/09 17:40 Anjeza duke qethur Qetsorin diskuton për ndryshimin e sjelljes së tij. Ajo i thotë që sipas mendimit të saj ai ka ndryshuar kohët e fundit, dhe shton:-“Më duket se të ka kapur frika!” Ai i thotë që nuk mund të sillet gjithmonë njësoj, dhe shton:-“Nuk jam aq i keq si në fillim!” Anjeza e pyet se pse i dukej vetja i tillë. Sipas Qetsorit ai në disa raste është sjellë keq, por këtë gjë e ka bërë me qëllim . Sa më shumë afron finalja aq më të emocionuar janë banorët , por nuk ndryshon sjellja... Vazhdo
Surprizë për Adelën
12/04/09 14:20 Adelajda dhe Sori janë afër korridorit ku ndodhet telefoni. Në momentin që bie zilja e telefonit, të dy vrapojnë për ta kapur atë. Është Adela që e kap e para, por pas saj edhe Sori dhe të dy fillojnë të diskutojnë për këtë. Është zëri i Big Brother ai që saktëson se është Adela ajo që e kapi e para telefonin, duke fituar kështu të drejtën e një surprize. Banorët e urojnë atë për të patur një surprizë të bukur. Adela dhe Sori vazhdojnë të diskutojnë se cili ishte i pari. Sori i kujton... Vazhdo
Adela: Kam frikë për jashtë
11/04/09 00:50 Adela shprehet se dhe ajo ka filluar të lodhet e se nuk e ka më dëshirën për t’u marrë me cdo situatë, për t’i sqaruar e kuptuar ato. Ajo mendon se ka qënë një lloj mundimi për të sepse ka bërë gjëra që nuk ka dashur të bëjë apo nuk ka bërë ato që vërtetë ka dashur. Adela ka krijuar përshtypjen se të gjitha këto mundime, kur të dalë jashtë, kanë për t’iu shpërblyer në mënyrë të keqe. Ajo shprehet se ka frikë nga mënyra se si konceptohen veprimet e saja jashtë. “Më duket sikur... Vazhdo
Anjeza dhe Qetsori : Ti rrije si pulë
09/04/09 02:15 Anjeza ka biseduar edhe me Qetsorin, në lidhje me nominimin e saj, qetësinë që ndjente edhe pse e shtuna po e afronte dhe po ashtu edhe për mënyrat e ndryshme të të sjellurit dhe përjetimeve të banorëve të ndryshëm, gjatë javëve kur kanë qenë të nominuar. “Ti kur ishe në nominim, rrije si pulë, tani të çan veshët!” – i ka thënë Anjeza Qetsorit që i ka kundërshtuar fjalët e saj. Ajo ka shtuar se javën e ardhshme ai do të nominohej sërish, por ndryshimi do të ishte se kësaj here, do të... Vazhdo

Page 1 of 1512345...10...Last »