qeverija e malit te zi

Qeveria malazeze “Kriporen e Ulqinit” do e ruan për vete
Qeveria e Malit të Zi ka vendosur që Kriporen e Ulqinit “ta ruajë për vete“ edhe të mos lejojë valorizimin e saj në kompleks turistik.,njofton KosovaLive. Sipas Gazetës të përditëshme Dnevne Novine,Kriporja e Ulqinit nuk do mundet të valorizohet si kompleks turistik dhe as të ndërtohen hotele në këtë zone të rezervatit  natyror . Gazeta Dnevne Novine,njofton se borxhi i kompanis,sillet prej tre deri në pesë million euro. Lajme nga Ulqini  Vazhdo

April 3, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Qeveria malazeze “Kriporen e Ulqinit” do e ruan për vete
Tags: , , , ,

Intervistë me kryetarin e komunës së Ulqinit Gezim Hajdinagen
Të ulen çmimet, të pasurohet oferta e  Ulqinit Zhvillimi i Panairit në gjithë rajonin e Evropes prendimore ishte nje sukses i plote i promovimit te resurseve turistike te Ulqinit nga kryetari iGezim Hajdinaga.. Ky sukses u arrit permes shperndarjes se rreth 6000 materialeve te ndryshem promovues (broshura, fletepalosje, kartolina, postera, DVD filmike me oferten turistike te Ulqini dhe te Malit te Zi). Nje interesim i vecante per Komune te Ulqinit u vu re edhe nga mediat e ndryshme prendimore, te cilat e vizituan shpesh keto Ekspozitura... Vazhdo