Qeverisë së Malit të Zi

Pak optimizëm për sezon të mirë
Ethet e pragsezonit turistik në ulqin Gati askush në Ulqin nuk është optimist për sezonin e sivjetshëm turistik. Të gjithë e dinë se kriza e përgjithshme do të ketë ndikime negative. Kjo tashmë vërehet edhe në këtë prag sezoni jo vetëm në Ulqin, por edhe në tërë bregdetin e Malit të Zi. Të vetmit optimistë për suksesin e sezonit të sivjetshëm turistik duket se janë në Komunën e Ulqinit. Edhe pse në Ulqin ka filluar zyrtarisht sezoni turistik, Ulqini i ngjan një dimri të gjatë që duket se sivjet do... Vazhdo
Press Konferenca e Forcës – Pasojat e vendimeve të gabuara
Ulqin , 19.05.2009 Nr: 188/09 Pasojat e vendimeve të gabuara kërcënojnë vendet e punës Në situatën aktuale të ekonomisë së Malit të Zi dhe posaçërisht të Ulqinit, rënia e aktiviteteve ekonomike kohët e fundit shpeshherë ndërlidhet me krizën financiare botore, me këtë harrohet se vendimet e aprovuara në të kaluarën kan krijuar kushte që ekonomia e komunës dhe pikërisht shërbimet në sektorin e hotelerisë të jenë jashtë funksionit të saj themelor dhe pran shkatërrimit total. Situata me të cilën me vite... Vazhdo