quetosri

Bjordi dhe Qetsori : Kush fitoi? Unë apo ti?
02/03/09 11:30 “Ti po bën një lojë të paparë!”- I ka thënë Bjordi Qetsorit. Qetsori ia ka kthyer duke I thënë se atij (Bjordit) nuk I takonte të fliste fare, se kishte lënë nam duke vrapuar pas vajzave. “Çfarë mashkulli je ti ore?!”- I ka thënë ai Bjordit. Qetësisht Bjordi ia ka kthyer: “Lava ndonjëherë unë? E rregullova ndonjëherë unë krevatin tim? Kush fitoi, unë apo ti?”.  Vazhdo