Qytetin e Vjetër të Ulqinit

Duke pritur verën; Shpresa të vogla për optimizëm
Vlerësimet dhe analizat nga tregjet emetuese, rezervimet e deritashme, si dhe ajo që mund ta shohë vetë, na bindin se nuk duhet të presim rezultate të mira, madje as në vlugun e stinës. Këtë luksozitet mund tzia lejojnë vetes vetëm optimistët kujdestar nga radhët e pushtetit në të gjitha nivelet. Siç duket, kjo stinë do të kalojë me moton “Rrëmbe atë që mundesh”. Përndryshe, të tilla kanë qenë të gjitha stinët brenda 20 viteve të fundit, kështu që punëtorët e turizmit dhe qiradhënësit privatë,... Vazhdo