rame buja

MAShT e gatshme të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit të Zi
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z.Ramë Buja, priti sot ministrin për të Drejtat e Pakicave në Qeverinë e Malit të Zi, z.Hamdi Hasani, me të cilin bisedoi për mundësitë e bashkëpunimit në mes dy vendeve në fushën e arsimit Ministri Buja e njoftoi z. Hasani me të arriturat dhe sfidat me të cilat arsimi në Kosovë është ballafaquar në të kaluarën e afërt, si dhe me synimet dhe objektivat që MAShT ka për të ardhmen. Ministri shprehu gatishmërinë që të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit... Vazhdo

October 5, 2012  :: Rajoni / Region :: Comments Off on MAShT e gatshme të ndihmojë arsimimin e të rinjve të Malit të Zi
Tags: , , ,