rashka

Nuset shqiptare që bëhen serbe – Video
Të paktën 200 vajza nga Veriu i Shqipërisë janë martuar në zonat e thella të Serbisë. Njëra prej tyre, 32 vjeçe nga Tropoja, ka marrë pasaportën serbe nga Ministri i Policisë. Luma Millisheviç humbi bashkëshortin pa mbushur ende tre vjet martesë dhe kërkoi nënshtetësinë serbe për të rritur e ve dy fëmijët që pati nga martesa e pafat. 32 vjeçarja ka vendosur të qendrojë në Serbi për të rritur 2 fëmijët edhe pse, sipas ligjit serb duhej të mbushte 3 vjet martesë për të marrë pasaportën vendase. Historia... Vazhdo