Ratka Sekuloviq

Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Të premten me 18 dhjetor 2009, në Hotelin “Mediteran” në Ulqin, Organizata e Shoqërisë Civile HORIZONTI I RI organizoi seminarin me titull “INTEGRIMET EVROPIANE PËR QYTETIN TIM”. Nevoja e forcimit të kapaciteteve të administratës publike, që me sukses t’i përballojë punët dhe obligimet që sjellin proceset integruese, është një prej prioriteteve edhe të Planit Nacional të integrimeve, por edhe një prej kërkesave të vazhdueshme të Komisionit evropian. Në këtë kontekst, OJQ “HORIZONTI i RI” ka konceptuar... Vazhdo

December 23, 2009  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Horizonti i ri organizoi seminarin Integrimet evropiane për qytetin tim – Video
Tags: , , , , , , , , , , ,