Redon Makashi

Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Vera për këngëtarët është e mirë edhe për diçka tjetër. E tillë sepse i sjell jo pak të ardhura estradës kosovare. Tashmë shumica prej këngëtarëve kanë bërë kontrata me diskoteka dhe klube e kafe nëpër Ulqin, Durrës, Velipojë dhe vende të tjera bregdetare shqiptare, ku edhe do ta kallin me këngën e tyre, qoftë popullore e ndonjë ritëm tallava pas rakisë. Tashmë mësohet se këngëtari Mehedin Përgjegjaj – Meda është i rezervuar për të kënduar në Ulqin,në restaurantin Royal. Ja pra edhe nje pjese... Vazhdo

June 21, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Muzika Shqiptare – gjithë verën në restaurantin “Royal” Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Pirro Çako & Redon Makashi çmendin publikun femeror
Të dy i këndojnë më së shumti ndjenjës e dashurisë dhe ndoshta kjo është arsyeja që kantautorët Pirro Çako dhe Redon Makashi, të kenë shumë fansa femra. Shumë prej tyre pas koncerteve që dy këngëtarët kanë dhënë në Tiranë dhe disa qytete të Shqipërisë, i presin ata për të realizuar foto në backstage. Dy artistët, të dy me statusin e beqarit, duket se janë në një moment të mirë për t’iu përkushtuar karrierës së tyre në muzikë. Pas divorcit, viti 2010 do të mund të quhej viti i Pirros, pasi... Vazhdo

February 5, 2011  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Pirro Çako & Redon Makashi çmendin publikun femeror
Tags: , , ,