referandumi

Genci Nimanbegu: Nuk do jemi në shërbim të pozitës dhe as opozitës
Deputetët e partive shqiptare në Parlamentin malazez po hyjnë në negociata për ndryshimet kushtetuese me shumë çështje të pazgjedhura për shqiptarët në Mal të Zi, dhe  nuk do ti përkrahin ato ndryshime pa zgjedhjen e problemeve të shumta me të cilat ballafaqohen shqiptarët. “Nuk do të kenë përkrahjen tonë si në referendumin e 2006, duke e lënë anash zgjedhjen e problemeve të shqiptarëve”, ka deklaruar deputeti i Forcës, Genci Nimanbegu për gazetën Dan. “Nuk do të jemi në shërbim të pozitës dhe as... Vazhdo