regjistrimi

Regjistrimi mund t’i pakësojë shqiptarët në Mal të Zi – Video
Ulqin, 17 shkurt – Ndonëse ka mbetur edhe një muaj e më shumë kur duhet të fillojë regjistrimi i popullsisë në Malin e Zi, proces i cili do të realizohet nga data 1 deri më 15 prill, shqiptarët duhet të sensibilizohen me kohë për të mos pasur mëdyshje me rastin e deklarimit të përkatësisë kombëtare, edhe pse ata e kanë të qartë se cilit komb i takojnë. Kështu deklaroi ditën e enjte për KosovaLive Nail Draga, funksionar i lartë i Forcës së Re Demokratike, njëri ndër njohësit më të spikatur të çështjeve... Vazhdo

February 17, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Regjistrimi mund t’i pakësojë shqiptarët në Mal të Zi – Video
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Forca Re Demokratike: Procesi i regjistrimit është politizuar
Forca e Re Demokratike kërkon që të bëhet regjistrimi edhe i diasporës shqiptare pasi që, sipas disa të dhënave, “çdo i treti shqiptar në Mal të Zi jeton në botën e jashtme”. Dr. Nail Draga ka thënë se “pasi një numër i konsideruar i tyre ende është në listat zgjedhore, ata duhet të kenë trajtim të barabartë si qytetarët e tjerë”. Ulqin – Forca e Re Demokratike ka vlerësuar se procesi i regjistrimit të popullsisë në Mal të Zi është politizuar ende pa filluar përgatitjet për këtë... Vazhdo

February 14, 2011  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Forca Re Demokratike: Procesi i regjistrimit është politizuar
Tags: , , , ,

KB Ulqini bën regjistrimin e fëmive djem dhe varza në shkollën e basketbollit
Klubi i Basketbollit Ulqini bën regjistrimin e fëmive djem dhe varza në shkollën e basketbollit Allbana Abazovic Facebook  Vazhdo

April 16, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on KB Ulqini bën regjistrimin e fëmive djem dhe varza në shkollën e basketbollit
Tags: , ,