repubilka

Bika: Ndihem e ofenduar
02/04/09 22:29 Gjatë provës së javës Republika ka provuar një fustan të cilës nuk i pëlqen. Këtë gjë e diskuton me Aidën duke i thënë që duhet ta ndryshojnë modelin e fustanit . Aida i thotë që ato nuk dinë se si ta stilojnë ndryshe atë copë dhe shton:-“Nuk jemi këtu që të të veshim ty, por që ti të vishesh me provën!” Republika i përmend faktin që për fajin e saj ato kanë humbur 50% të provës. Aida i thotë që prova është e të gjithëve. Aida i thotë që ajo ka mundësinë ta rregullojë me... Vazhdo
Bika: Adela nuk e meriton
27/03/09 14:59 Republika është e mërzitur për debatin me Adelajdën dhe e diskuton me Mimozën. Ajo i thotë:-“Kur unë të them mirëmëngjes dhe ti nuk më thua , a është ofendim?” Sipas Mimozës është ofendim kur nuk i kushton vëmendje dikujt, kur ai të flet. Ajo i thotë që Republika nuk është një person që nxiton. Republika ia kthen:-“Nuk kam më nerva! Është më keq kur të ndodh me një person që mendon që të kupton.” Sipas Republikës ,Adelajda nuk e ka më respektin që ka patur për të në dy javet... Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bika: Adela nuk e meriton
Tags: , , , , , ,

Adelajda dhe Bika : Mos ngri tonin e zërit
27/03/09 13:50 Adela dhe Bika janë duke bërë gati mëngjesin. Adela është duke biseduar me Dritanin. Bika i flet Adelës me një ton të ashpër e të ngritur në lidhje me mëngjesin që po përgatisnin. Adela ia kthen duke i thënë se ajo duhet të ndryshojë tonin e zërit pasi nuk i pëlqeu, madje ajo e imiton për t’ia vënë në dukje më shumë asaj. Bika i thotë se ashtu e ka tonin e zërit dhe disa e pëlqejnë e disa jo, njësoj sic u duket disa të tjerëve acarues zëri i Adelës. Dritani mundohet që t’i tërheqë... Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda dhe Bika : Mos ngri tonin e zërit
Tags: , , , , , , , ,