republika

Big Brother Albania 2 – Dita 43 – Surpriza per Biken
Big Brother Albania 2 – Dita 43 – Surpriza per Biken  Vazhdo
Bika është e egër
28/03/09 03:20 Bjordi ankohet se Arjonit iu dha mundësia për t’u futur në dhomën e vajzave duke e konsideruar si një djalë me edukatë dhe sjellje të mirë, ndërsa atij jo. Ai tregon se më parë ishte ai që konsiderohej si person jo i rrezikshëm, ndërsa tani nuk e lejojnë të afrohet as te dera. Adela i thotë se nëse vjen, rrezikon të rrihet nga Bika, ashtu si më parë kur mundohej që ta puthte para se ajo të flinte. Bjordi sqaron se Bika ka nevojë për kontakt fizik dhe afeksion me njerëzit e ndaj ai mundohej ta... Vazhdo
Adelajda dhe Bika : Me shumë dashuri
27/03/09 20:55 Banorët janë shumë të impenjuar me këtë provë. Ato e kanë organizuar punën e tyre. Adelajda dhe Republika përgatisin përbërësit e picave. Gjatë gatimit ato diskutojnë rreth tyre. Republika e pyet Adelajdën se cfarë shkruan ajo tek kartoni i picave. Ajo i thotë:-“Faleminderit nga zemra!” Republika i thotë që Lirita shkruan “Ju bëftë mirë” dhe shton:-“Unë u shkruaj ‘Me shumë dashuri’!” Ato gatimin e shoqërojnë dhe me momente kërcimi.  Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adelajda dhe Bika : Me shumë dashuri
Tags: , , , , , , ,

Adela: Përpiqem të dukem e fortë
26/03/09 16:35 Dritani përfiton nga rasti që është vetëm me Adelajdën për të diskutuar me të. Ai thotë që ajo ka ndryshuar shumë sjelljen e saj me Republikën. Adelajda i thotë që kjo ka ndodhur pasi Republika i shprehet shumë keq.Dritani e pyet:-“Mirë ajo përgjigjet keq, po ti si e ndjen veten që përgjigjesh?” Ajo i thotë që dhe ajo ndoshta mund të përgjigjet keq, por e bën këtë gjë pa vetëdije. Dritanit i ka bërë përshtypje tendenca e disa personave(për Qetsorin) për ta afruar dhe biseduar me të.... Vazhdo

March 28, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Adela: Përpiqem të dukem e fortë
Tags: , , , , , , ,

Mimoza Krasniqi : Jetoje ditën, si të fundit!
27/03/09 00:15 O zot, plotësoma dëshirën!- është lutur Mimoza me sytë nga qielli. Lutja e saj ishte për të mos dalë këtë të shtunë. Republika e ka pyetur se cfarë do të kishte bërë më tepër po të rrinte akoma. “Do të çuditesh!” – i ka thënë ajo Republikës, duke shtuar se njeriu nuk i planifikon dot të gjitha gjërat. Mimoza tha se se kur je në nominim, cdo mengjes dhe gjatë gjithë ditës, mendon sesi të kënaqesh sa më shumë, si ta shijosh sa më shumë, sepse nuk e di sesa mund të qëndrosh akoma.... Vazhdo
Aida: Bika, ti je idealiste
26/03/09 18:48 Republika i thotë vajzave që Anjeza ka tipare shumë të rregullta. Nga kjo merr shkas Aida për të folur për të. Sipas saj Anjeza nuk duket për 20 vjec ,por tregon më e madhe. Lirita kërkon një mendim të Aidës në lidhje me moshën e saj, dhe e pyet:-“Po unë dukem për 22vjec?” Aida i thotë që për të, ajo tregon për 25 vjec, dhe kjo vjen nga mënyra e të menduarit. Dhe Republika i bën të njëjtën pyetje të Liritës. Aida i thotë:-“Ta kam thënë, ti je idealiste!” Për Liritën, Republika... Vazhdo
Mimoza – Anjeza nervozohet kur më mburrin!
26/03/09 03:11 Sipas Mimozës, Anjeza bëhet shumë nervoze kur të tjerët i bëjnë komplimenta Mimozës. Ajo u ka kujtuar Republikës dhe Adelajdes, momentin kur dikush nga banorët i kishte cilësuar bukurinë dhe ka imituar reagimin e Anjezës. Mimoza tregoi se siç i kishte thënë dhe Anjezës, asaj i pëlqenin komplimentet dhe ndihej e lumtur kur dikush e komplimentonte. Por kjo e fundit, sipas saj, ishte diçka që Anjeza nuk mund ta duronte. Sipas Mozës, grricja e Anjezës me të, për punën e çorapeve, ishte rrjedhojë e... Vazhdo
Mimoza Krasniqi : Po luftojmë secili për vete
26/03/09 02:55 Duke komentuar fjalët që i kishte thënë Anjeza mbi pastërtinë që Mozës i mungonte, Adelajda i ka thënë se kur dikush kishte të drejtë, Mimoza duhet ta pranonte. “Nuk lihen çorapet mbi banakun e kuzhinës!”- i ka thënë ajo Mimozës. Mimoza është munduar t’i shpjegojë rrethanat që e kishin shtyrë atë moment në atë veprim, por Adela ia ka prerë shkurt, duke i thënë se askush nuk donte t’ia dinte se çfarë kishte ajo në mendje. “Po ti pse i ke lënë këtu këpucët e mia?- i ka thënë... Vazhdo
Dritan : Dua të dal në nominim
26/03/09 01:45 Dritani ka thënë se nuk dinte si ta shpjegonte gjendjen e tij psikologjke. Ai ka thënë se nuk ndihej as mirë, as keq. Dritani ka shtuar se do të donte të nominohej kësaj jave dhe e dinte që kështu do të ndodhte. Sipas tij, kjo do ta ndihmonte t’i kuptonte më mirë gjërat e për më tepër t’i ndryshonte pak gjendjen emocionale. Sipas Republikës, personi që nominohet dhe i shpëton nominimit të parë është dyfish i vlerësuar. Dritani ka vazhduar të thotë se dëshiron të jetë i nominuar dhe Bika,... Vazhdo
Piceria Big Brother Albania 2
25/03/09 20:41 Banorët për provën e javës duhet të përgatisin pica sipas porosive që do bëjnë njerëzit në nr e tel. 2370740. Gjatë provës ata u kthyen në picajol të vërtetë. Toni ishte kuzhinieri që i ndihmoi në përgatitjen e picave të tyre. Ata i vunë emrin e tyre picave duke i bërë dhe një reklamë. Menuja e picerisë ishte: Qetsori (Pica Margerita) Aida (Pica Katër djathrat) Dritan (Pica Diavola) Mimoza (Pica Vegjetariane) Anjeza (Pica Ton) Lirita (Pica Rukola) Ardjani (Pica Kapricoze) Bjordi ( Pica Katër... Vazhdo

Page 3 of 1212345...10...Last »