repupublika

Ani : Kjo herë ishte ndryshe
p29/03/09 19:40 Ani bisedon me Arjonin për mënyrën e nominimit të kësaj here. Ai e pyet nëse kjo ishte praktikuar dhe më parë apo jo. Arjoni i tregon se ishte hera e parë, por herët e tjera mund të bëhen sic janë bërë më parë, vetëm në dhomën e rrëfimit. Ai e këshillon që të mos e vrasë mendjen për këtë herë që kaloi pasi herët e tjera do të jetë i vetëm dhe mund të thojë cfarë të dojë. Arjoni e krahason si lojë me top, ku njeri mund të shënojë e tjetri jo, por në fund mbeten miq pasi ishte një... Vazhdo

April 1, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ani : Kjo herë ishte ndryshe
Tags: , , , , , , , ,