reshnik Tahiri nga KK “Ulqini”

Sot në Trieste fillon kampionati europian në karate për kadetë dhe juniorë
Tahiri dhe Beganoviq përfaqësojnë Malin e Zi në Triest Podgoricë – Përfaqësuesja e Malit të Zi do të marrë pjesë në Kampionatin Europian në Karate për kadetë dhe juniorë, i cili mbahet në Trieste. Kampionati fillon sot dhe do të zgjasë deri të dielen. Në mesin e karateistëve që do të mbrojnë ngjyrat e Përfaqësueses së Malit të Zi në këtë kampionat janë edhe Kreshnik Tahiri nga KK “Ulqini” dhe Anel Beganoviq nga KK “Buduqnost”, i cili për shumë vjet ka mbrojtur ngjyrat e KK... Vazhdo

February 21, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Sot në Trieste fillon kampionati europian në karate për kadetë dhe juniorë
Tags: , , , ,