restoranti kalaja ulqin

Kujtimet nga e kaluara e Ismail Bushatit: Si deshën të na largonin nga Kalaja!
Kujtime nga e kaluara: Ismajl Bushati – rrëfime autentike mbi tërmetin në Ulqin Ismajl Bushati ndjehet sot krenarë për veprimin e ndërmarrë pas tërmetit të vitit 1979 për të mos e lëshuar me asnjë kusht Kalanë e Ulqinit, i vetëdijshëm se historia dhe realiteti mbase do të kishte qenë ndryshe sikur banorët e saj të kishin pranuar të largohen nga ajo. Ismajl Bushati, i cili për disa ditë do të mbushë 80 vjeç, rri ulur në tarracën e restorantit të tij “Kalaja” dhe sodit Ulqinin dhe detin. Në kokën e tij... Vazhdo