Revista BUZUKU

Doli nga shtypi numri 38 i revistës Buzuku – Video
Material nga fusha të ndryshme Në numrin e saj më të ri (38), i cili doli në fund të dhjetorit, revista “Buzuku” ofron materiale me vlerë dhe shumë interesante për lexuesin e saj. Krahas raporteve mbi veprimtaritë e ndodhura në periudhën ndërmjet botimit të dy numrave, siç janë manifestimet kushtuar 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe shfaqja e premierës së koreodramës “Kalendari”, ndarja e Çmimit “Nderi i Kombit” për Malësinë e Madhe, manifestimi “Ora e Maleve” në Rozhajë,... Vazhdo

January 18, 2013  :: Kulturë / Kultura, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Doli nga shtypi numri 38 i revistës Buzuku – Video
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Revistën BUZUKU numër 30 u shpallë si numër jubilar
Revistën BUZUKU numër 30 e shpallëm si numër jubilar, me ç’rast po i tham dy fjalë n’g’juhën shqype t’Shestanit, n’ g’juhën qi ma ka msue nana. BUZUKU isht revistë informative, kulturore e shoqnore, qi u kushtohet shqyptarve, sidomos atyne n’Mal t’Zi ose pej Malit Zi. Ajo shpërdahet kryesisht n’Ulqin, Kranjë, Tivar, Tuz, Guci, Dacaj (Rozhajë), Prishtinë, Shkodër, Tiranë dhe n’diasporë (n’Nju Jork, Çikago dhe Melburn). Revistën çdo kush munje me e lexue... Vazhdo