Rexhep Lleshi

Perurimi i librit “E verteta ime” të autor Rexhep Lleshit
Shkruan: EDMONDA SELIMI Të shtunen në mbrëmje në Restaorantin “Montana 2000” në Pinjesh-Ulqin, u bë përurimi i librit “E VERTETA IME” e autorit Rexhep Lleshi. Përurimin, me ardhjen e tyre, e nderuan  mbi 200 musafir të ardhur nga Shqipria, Kosova, Malsia, Tivari, Ulqini e Ana e Malit. Programin e udhëhoqi moderatorja Edmonda Selimi nga Brajsha-Ulqini, studente ne Universitetin e Tiranes. Meqenese promovimi i librit u bë në prag te 100 vjetorit të pavarsisë së Shqiprisë, për nderim të kësaj dite,  të pranishmeve... Vazhdo

November 17, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Perurimi i librit “E verteta ime” të autor Rexhep Lleshit
Tags: ,

Ana Malit: Arsimimi i popullsisë
Foto nga Arkivi i Haxhi Zenelit Foto - ARB Arhiva nga Dino Zeneli Në vitin shkollor 1958/59 shkollën fillore me tetë klasë e kryen nxënësja Rrukije Lika, e cila në vitin shkollor 1964/65 bëhet mësuesja e parë vendase në shkollë. Prej dhjetorit të vitit 1961, shkolla mban emrin e dëshmorit Bedri Elezaga nga Ulqini, Në vitin 1962/63 është çelur shkolla fillore në Shtodër, me 4 klasë, 71 nxënës, mësuesit: Halit Avdiqi dhe Hasan Salaj. Në vitin 1964. në shkollë formohet organi i parë vetëqeverisës Këshilli... Vazhdo