Rezart Mavriqi (photos)

Nazif Cungu si kryetar sjell shpresa per Ulqinin – Video
Kuvendi i  Komunës së Ulqinit me 22 shtator me shumicë votash zgjodhi për kryetar të komunës z. Nazif Cungun, ekonomist I diplomuar, nga radhët e Forcës së Re  Demokratike . Diçka për Familjen  Cungu Nazifi eshtë një djalë i këtij qyteti të bukur,si e ka emrin Ulqin. Babai Jaho Cungu dhe nana  Sadete si amvise më rritën mua dhe 2 vëllaznit e mijë dhe motren time me vështirësit  dhe rropatjesh të panumërta. Ata na falën gjithë dashurinë e tyre duke sakrifikuar gjithçka nga vetja. Edhe pse kohet ishin të... Vazhdo
Fushata paraelektorale në Ulqin në fazën përfundimtare – Video Forca
Fushata paraelektorale në Mal të Zi në fazën përfundimtare Ulqin, 21 maj – Fushata paraelektorale për zgjedhjet lokale në Mal të Zi ka hyrë në fazën përfundimtare, ndërsa partitë politike kanë dhënë premtime për përmirësimin e jetës së qytetarëve ulqinakë. Koalicioni “Për Ulqinin Evropian”, i përbërë nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Partia Demokratike e Socialistëve të kryeministrit Milo Gjukanoviq u premtuan ulqinakëve investime të reja dhe kthimin e pronave të nacionalizuara që në... Vazhdo