Rita Lulgjuraj

Rikthehet Rita me zërin e saj magjeps! – Video
Këngetarja Rita Lulgjuraj tashmë e njohur për publikun shqiptarë,me zërin e saj magjeps, pas një pauze të gjatë, ka publikuar në kanalin YouTube coverin e këngës “Blue Jeans”. Këngetarja shumë simpatike,me vizjone të gjëra në këtë drejtim, flet për fillimet e saja dhe planet për të ardhmen. Kush e zbuloj talentin tënd,dhe kur? – Prindërit e mi ishin të parët që vërejtën prirjen time për muzikë, që në fëmijëri, dhe kështu fillova të ndjek shkollën e ultë të muzikës në Ulqin. Kush të mbeshtetë... Vazhdo

March 20, 2013  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Rikthehet Rita me zërin e saj magjeps! – Video
Tags: , , , , , , , , , , ,

Sonte muzik Live në Ranë – Plazhin e Vogël – Ulqin
Ne organizmimin e Komunes se Ulqinit dhe organizates turistike ,sonte organizohet tubim festiv ku do të marrin pjesë Dino Zhygjeli,Galle,Kadrok ws.Millok,Rita Lulgjuraj,ZaTa,Tri Band,Dritan Maraj,dhe Cani Lazoja. Ky eshte koncert i cili behet dhe organizohet nga OTG turistike dhe komuna per fillimin e sezonit turistik dhe per hire te turisteve te shumte qe kan ardh ne Ulqin. Spektakli i sotëm veç sa ja ka filluar,duke ju deshiruar gjthëve juve ta kaloni kët natë sa me bukur që mundeni.  Vazhdo

April 30, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Sonte muzik Live në Ranë – Plazhin e Vogël – Ulqin
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Intervistë me këngëtaren e mirënjohur Rita Lulgjuraj
Lajme nga Ulqini : Kush është Rita Lulgjuraj ? Rita : Rita Lulgjuraj është një gjimnaziste e vitit të katërt “Vëllazërim Bashkim” Ulqin……. Lajme nga Ulqini : Qysh kur ka filluar Rita të merret me muzikë dhe kur është formuar grupi , na flisni diçka edhe për antarët e grupit,dhe kush jan ato? Rita : Kam filluar të merrem me muzikë që nga mosha 9 vjeçare ku regjistrova shkollën e ultë të muzikës-piano.Ishte iniciativë rinore e propozuar nga shokët e mi Arian Zati dhe Gazmir Truma të cilët punuan muzikën... Vazhdo