rocen

Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Dilemat e anëtarësimit dhe çka asht “NATO” Organizata e shoqërisë civile “Horizonti i Ri” organizoi para do kohe në Bibliotekën e Ulqinit panel diskutimin me titull “NATO dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti?”. Ky ishte aktiviteti i parë mbi proceset euro-atlantike që u zhvillua në Ulqin. Partnerë të OJQ “Horizonti i Ri” në organizimin e këtij takimi ishin “Qendra ALFA” nga Nikshiqi dhe Qendra Nansen Dialog, të cilat janë edhe anëtare të Ekipit bashkërendues... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Në Ulqin u zhvillua panel diskutimi me titull ”Nato dhe Mali i Zi – Çfarë thua ti ”
Tags: , , , , ,