Roman Abramovich

Abramoviç i interesuar për Valdanosin
Podgoricë – Miliarderi rus Roman Abramoviç është i interesuar të marrë me qira shumëvjeçare gjirin e Valdanosit dhe është i gatshëm të investojë më shumë se 1.2 miliard euro. Sipas revistës malazeze “Ekonomist”, Abramoviç do të vizitojë në ditët e ardhshme Malin e Zi apo do të dërgojë dikë prej drejtuesve të kompanive të tij për të biseduar me qeverinë malazeze për këtë qëllim. Interesim për marrjen me qira të Valdanosit dhe Plazhit të Madh ka shfaqur më parë edhe kompania austriake... Vazhdo

May 16, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Abramoviç i interesuar për Valdanosin
Tags: , ,

Roman Abramovich demantovao da ne ulaže u Valdanos
Informacija crnogorske štampe da je Roman Abramovi? spreman da uloži 1,2 milijarde evra u razvoj letovališta Valdanos u Crnoj Gori nije ta?na, izjavio je direktor informativne službe kompanije “Milhaus kepital” (Millhouse Capital), koja upravlja imovinom ruskog milijardera, Džon Man. “Nemamo nikakve projekte u Crnoj Gori”, rekao je Man za za rusku agenciju RIA Novosti. Agencija je prethodno prenela pisanje podgori?kog magazina “CG Ekonomist” da je Abramovi? zainteresovan da dugoro?no zakupi uvalu... Vazhdo
Roman Abramovi? zainteresovan za Valdanos
PODGORICA – Ruski oligarh namjerava da ovih dana posjeti Crnu Goru ili pošalje nekog od ?elnika svojih kompanija da razgovara sa crnogorskim vlastima o tom poslu. Ruski milijarder Roman Abramovi? zainteresovan je da dugoro?no zakupi uvalu Valdanos na Crnogorskom primorju i spreman je da uloži više od 1,2 milijardi EUR. Abramovi? namjerava da ovih dana posjeti Crnu Goru ili pošalje nekog od ?elnika svojih kompanija da razgovara sa crnogorskim vlastima o tom poslu, piše CG Ekonomist. Intresovanje za zakup Valdanosa, Velike plaže... Vazhdo
Abramovich rebuffs investment rumours
Ulcinj:Roman Abramovich has no intention of buying property on the Mo­n­t­enegrin coast contrary to earlier r­e­p­orts, a representative of the Russian billionaire told The Montenegro Times. Based on an article in the UK’s Su­n­day Telegraph, and comments made by leading Montenegrin lawyer Dr­a­gan Prelevic, speculation ran high th­at Abramovich was poised to purch­ase property at the Velika Plaza near Ulcinj. Rumours had Abramovich purchasing l­and around the eight-mile stretch of be­a­ch in order to build a massive luxury... Vazhdo

March 10, 2008  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Abramovich rebuffs investment rumours
Tags: , , , , , ,

Roman Abramovich’s Villa near Ulcinj-Montenegro
Article from Serbian daily “Blic” about Roman Abramovich’s Villa near Ulcinj-Montenegro. I could’t find any pictures of it, but I have a picture of his yacht which can be seen in Montenegro every year Vazhdo  Vazhdo